Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Nu extra sparen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
haakaa® Fopspeen, voor pasgeborenen
Prijs
12,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A345388

EAN: 9420060201406

haakaa® Fopspeen, voor pasgeborenen
Deze tekst is automatisch vertaald.
De fopspeen is gemaakt uit één stuk silicone, zacht, veilig en vrij van schadelijke chemicaliën. Er zijn geen harde plastic onderdelen waar vocht zich kan ophopen en huidirritatie kan veroorzaken. De nuggi is zacht voor huid en tandvlees. Wanneer de eerste tandjes komen, kan de nuggi in de vriezer worden gekoeld. De kou helpt om de pijn te verlichten.

Reiniging en onderhoud

Schoonmaken na elk gebruik. Haakaa raadt aan de siliconenproducten met de hand te reinigen met heet water en zeep. De siliconen kunnen melkachtig worden in de vaatwasmachine. Gebruik geen agressieve bleekmiddelen of steriliserende tabletten. Zorg ervoor dat u de luier steriliseert als uw baby ziek is geweest. Steriliseer Haakaa-siliconenproducten na elk gebruik, bij voorkeur in een stoomsterilisator of door ze 2-3 minuten in heet water te koken. Gebruik ook geen UV-sterilisatoren, want die verkorten de levensduur van de producten.

Controleer regelmatig of het product nog volledig intact is en vervang het als het tekenen van beschadiging vertoont. Bewaar het artikel niet in de buurt van scherpe voorwerpen. Gebruik alleen zachte sponzen of borstels met zachte haren voor het reinigen (harde haren of sponzen kunnen het oppervlak van de silicone beschadigen). Als het voorwerp in contact komt met afwasmiddel, kunnen de siliconen wit uitslaan. Gebruik het artikel alleen voor het doel waarvoor het bestemd is. Op een koele, droge plaats bewaren en direct zonlicht vermijden. Alleen gebruiken onder toezicht van een volwassene.

Productgegevens
  • 100% zacht silicone
  • Geïnspireerd door een natuurlijke tepelvorm
  • U-vorm Design bevordert de natuurlijke ademhaling door de neus
  • Ergonomische vorm die geen sporen of irritatie achterlaat
  • Geschikt voor pasgeborenen
  • Voldoet aan de Amerikaanse norm van de FDA (Food and Drug Administration)
  • Vrij van BPA, PVC, kunstmatige kleurstoffen of ftalaten

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: haakaa® Fopspeen, voor pasgeborenen
5
5 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 5
 
4 Sterren
| 0
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

haakaa® Fopspeen, voor pasgeborenen
haakaa® Fopspeen, voor pasgeborenen
12,99 €