Hape Magnetische Getallen
NIEUW
Prijs
12,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A460544

EAN: 6943478047068

Hape Magnetische Getallen
Deze tekst is automatisch vertaald.
Productgegevens:
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
  • Met zeven rekensymbolen en getallenreeksen van nul tot negen kunnen kinderen een basisbegrip van getallen, tellen en eenvoudige vergelijkingen ontwikkelen.
  • Als kleine vingertjes de getallen oppakken en neerleggen, worden ze sterker en wordt de oog-handcoördinatie verbeterd
  • Kinderen beginnen ordeningspatronen te herkennen door getallen te sorteren en te groeperen volgens verschillende criteria, bijv. op kleur, laag en hoog, even en oneven
  • Of je de magneten nu op het Hape speelbord of op de koelkast bevestigt - ze kleven aan elk metalen oppervlak
  • Door de grootte en vorm kunnen kleine vingertjes de magneten gemakkelijk bewegen, en de felle kleuren maken het tellen puur plezier
Bij de levering inbegrepen:
  • 54 x magneten
  • Let op: het bord is niet inbegrepen!

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Hape

Educatief speelgoed van Hape

Kinderen spelen niet om te leren. Kinderen leren, terwijl ze spelen. Dit concept begrijp Hape heel goed. Wat vroeger begon als educatief speelgoed voor op school, is inmiddels al vrij normaal om thuis te hebben; spelenderwijs leren met educatief speelgoed. Het speelgoed van Hape is duurzaam en veilig door de gebruikte materialen en bewerkingen. Het speelgoed van Hape is er om de kinderen te inspireren en om op een speelse manier kennis te maken met de echte wereld. Ontdek onze Hape assortiment hier!


Onze bestsellers

Hape Magnetische Getallen
Hape Magnetische Getallen
12,99 €