Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

Hape snelle knikkerbaan met dominostenen
NIEUW Duurzaam
Momenteel uitverkocht

Hape snelle knikkerbaan met dominostenen


34,99 €
Prijs
34,70 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A390062

EAN: 6943478034761

Hape snelle knikkerbaan met dominostenen
Deze tekst is automatisch vertaald.
Product details:
  • Leeftijd: 3 jaar en ouder
  • Bouw met deze set een snelle knikkerbaan met torens en banen, en laat je knikkers vervolgens over alle obstakels en bochten naar beneden rollen!
  • Wie wint, het dominoteam of het belteam?
Afmetingen en gewicht:
  • Afmetingen van de verpakking (lengte x breedte x hoogte): 35 x 6 x 24 cm.
  • Gewicht: 1,8 kg
Materiaal en verzorging:
  • Materiaal: hout (beuk, FSC-mix), kunststof (ABS, PP), Metal l, glas
Waarschuwing & veiligheidsinstructies:
    Let op: verstikkingsgevaar - kleine onderdelen en kleine balletjes. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verwijder de verpakking voordat u het speelgoed aan uw kind geeft. Bewaar deze informatie op een veilige plaats. Decor- en kleurvariaties zijn mogelijk!

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Duurzame materialen

Duurzame materialen omvatten enerzijds natuurlijke grondstoffen afkomstig van gecontroleerde land- en bosbouw of gecontroleerde veeteelt, maar ook kunststoffen en vezels op basis van hernieuwbare grondstoffen (b.v. suikerriet). Gecontroleerde teelt draagt bij tot de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen en vermindert de negatieve gevolgen (b.v. pesticiden) voor het milieu. Biogebaseerde kunststoffen vergen minder fossiele grondstoffen en veroorzaken minder emissies bij de productie dan conventionele kunststoffen. Er zijn ook meerdere keurmerken die producten van duurzaam materiaal kenmerken. Een voorbeeld daarvan is het FCS®-keurmerk (Forest Stewardship Council), dat een duurzame bosbouw garandeert, het merk LENZING ECOVERO, dat duurzaam viscose produceert of ook de Responsible Wool & Down Standard, die het welzijn van dieren als ook de duurzame omgang met weidegrond garandeert.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Hape

Educatief speelgoed van Hape

Kinderen spelen niet om te leren. Kinderen leren, terwijl ze spelen. Dit concept begrijp Hape heel goed. Wat vroeger begon als educatief speelgoed voor op school, is inmiddels al vrij normaal om thuis te hebben; spelenderwijs leren met educatief speelgoed. Het speelgoed van Hape is duurzaam en veilig door de gebruikte materialen en bewerkingen. Het speelgoed van Hape is er om de kinderen te inspireren en om op een speelse manier kennis te maken met de echte wereld. Ontdek onze Hape assortiment hier!


Onze bestsellers