Hust & Claire Vest Charlie Tarwe gemêleerd
Duurzaam

Hust & Claire Vest Charlie Tarwe gemêleerd


Matentabel

Prijs
34,95 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A341446

Hust & Claire Vest Charlie Tarwe gemêleerd
Deze tekst is automatisch vertaald.
Product details:
  • Vest
  • Glad gebreid
  • Gestreept aan de onderkant
  • Kleur: Tarwe gemêleerd
Materiaal en verzorging details:
  • Materiaal: 100% biologisch katoen
  • Wasbaar tot XXX °C
  • Niet weken.
  • Trekt in vorm als het nat is
  • Niet drogen in direct zonlicht

Hust&Claire - Het Scandinavische bedrijf Hust&Claire produceert kindermode met een focus op sociale en ecologische verantwoordelijkheid. De kindermode van Hust&Claire combineert unieke looks met kleurrijke en vrolijke Design s en zorgt voor een comfortabele draagervaring.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
37,95 €
Prijs
37,95 €
Prijs
29,95 €
Prijs
34,95 €

Duurzaamheid

Biologische katoen

Biologisch katoen is afkomstig van biologisch gecontroleerde teelt. Dit verbiedt het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest, alsmede het gebruik van genetisch gemodificeerde zaden. Enerzijds beschermt dit de bodem en het grondwater tegen verontreiniging, anderzijds wordt er minder water gebruikt dan bij conventioneel geproduceerd katoen, omdat de bodem betere mogelijkheden heeft om het water op te slaan. Afwisselende beplanting zorgt ook voor een gezondere en dus steviger bodem. De Global Organic Textile Standard (GOTS), de Organic Content Standard als ook de Better Cotten Initiative (BCI) behoren onder andere tot de keurmerken die producten van bio-katoen kenmerken. Naast het kenmerk van bio-katoen garandeert de GOTS en BCI bovendien het naleven van sociale normen binnen de leveringsketen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

Hust & Claire Vest Charlie Tarwe gemêleerd
Hust & Claire Vest Charlie Tarwe gemêleerd
34,95 €