lionelo Babyfoon Babyline 7.1
Prijs
104,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A301562

EAN: 5902581658081

lionelo Babyfoon Babyline 7.1
Deze tekst is automatisch vertaald.
Veiligheid en zekerheid - altijd samen
Met de Babyline 7.1 kunnen de ouders de gebeurtenissen in de kinderkamer in de gaten houden. Dankzij het apparaatje kun je andere activiteiten doen als de baby lekker aan het slapen is.

Meer dan alleen video
De camera heeft een ingebouwde microfoon, luidspreker en temperatuursensor waarmee de babyfoon beeld, geluid, temperatuurinformatie en alarmmeldingen kan doorgeven. Met het statief kunt u de camera eenvoudig in de juiste positie plaatsen of aan de muur bevestigen.

Communicatie in beide richtingen
De ontvanger is uitgerust met een spraakoproepfunctie waarmee de ouders op afstand met de baby kunnen spreken en hem geruststellen. Het kind hoort de stem van de ouders, is meteen rustiger en voelt zich veiliger.

Praktische oplossingen - hoge kwaliteit dag en nacht
Door een geschikte lens te gebruiken, kan de camera een helder, gedetailleerd beeld overbrengen. De weergegeven video is helder en helder, ongeacht het tijdstip van de dag of de nacht - zelfs in totale duisternis.

Draagbare monitor met een duurzame batterij
De ontvanger heeft een groot kleurendisplay, een handvat en een ingebouwde oplaadbare batterij met een capaciteit van 1150 mAh, die dankzij de VOX-technologie een batterijlevensduur tot 40 uur mogelijk maakt.

Nachtelijk
De ingebouwde lamp straalt een warm, zacht licht uit.

Alarmen en meldingen
De babyfoon is uitgerust met een alarm dat u informeert als uw kind wakker wordt of de verbinding verliest. De meldingsfunctie herinnert u tijdig aan bijvoorbeeld geplande borstvoeding.

Lange afstand
Een bereik tot 260 m zorgt voor een probleemloos contact met het kind vanuit verre kamers of verdiepingen.

Kalmerende slaapliedjes
De babyfoon heeft een set van 8 kalmerende melodieën die op het juiste moment door de ouders op afstand kunnen worden ingeschakeld. Het volume van de tonen kan ook vrij worden aangepast.

VOX-systeem - energiebesparend
Het VOX-systeem is een technologie die zorgt voor een maximale energiebesparing en dus voor een lange levensduur zonder opladen. De babyfoon werkt in de stand-bymodus. Wanneer een stem wordt gedetecteerd, start deze en stuurt het beeld en geluid door naar het scherm van de ouder.

Eenvoudige montage
Het scherm is licht, handig en heeft een standaard die het mogelijk maakt om het in een comfortabele positie voor de ouders te plaatsen. De ontvanger kan ook aan een riem worden bevestigd.

Eenvoudige bediening
Hoewel Babyline 7.1 veel mogelijkheden biedt, is de bediening uiterst intuïtief en eenvoudig dankzij een praktische, op knoppen gebaseerde gebruikersinterface.

Leveringsomvang:
  • Ontvanger met display
  • Camera
  • Voedingseenheid
  • Acculader

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Lionelo

Lionelo – Samen, veilig en comfortabel

Ouder zijn is een uitdaging en een fantastisch avontuur tegelijk. Onze producten maken het nog spannender en leuker - voor kinderen en ouders. Bij Lionelo maken we producten die voldoen aan de hoogste veiligheids- en comfortnormen. Wij willen graag helpen bij het opbouwen van een relatie tussen jou en je kind op verschillende leeftijden en ontwikkelingsniveaus. Ons productassortiment is zorgvuldig samengesteld zodat je vanaf de eerste momenten met je baby kunt deelnemen aan dit ouderschapsavontuur.

Lionelo - Hoogwaardige vormgeving gecombineerd met een levenslange functionaliteit

Wij hechten veel waarde aan het delen van mooie momenten. Daarom zorgen wij ervoor dat de producten van Lionelo zich onderscheiden door hun designkwaliteit en functionaliteit, en dat het gebruik ervan een aangename indruk achterlaat. Dit alles dankzij een zacht en modern design, vindingrijke oplossingen en de zekerheid dat je op ons kunt rekenen, ongeacht de omstandigheden. Op de producten van Lionelo geven wij levenslange garantie. Dit betekent dat wij niet alleen bewust zijn van de kwaliteit, maar je ook ondersteunen in elke levensfase van het gebruik van ons assortiment.

Lionelo - Openheid, behulpzaamheid en betrokkenheid

Openheid, behulpzaamheid en betrokkenheid helpen ons om een gevoel van verbondenheid en vertrouwen met ouders op te bouwen. De voordelige kwaliteit-prijsverhouding van Lionelo producten, zowel in Polen als in heel Europa, zorgt ervoor dat het merk steeds populairder wordt. We zien deze trend niet alleen in het toenemende aantal kopers van onze producten, maar ook in het aantal kopers van nieuwe producten met ons merk. Sluit je aan bij de groep ouders die wij ondersteunen met opvoedkundige uitdagingen. Lionelo zorgt ervoor dat dit avontuur voor jou een feest wordt.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: lionelo Babyfoon Babyline 7.1
4.5
269 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 209
 
4 Sterren
| 44
 
3 Sterren
| 12
 
2 Sterren
| 2
 
1 Ster
| 2
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

lionelo Babyfoon Babyline 7.1
lionelo Babyfoon Babyline 7.1
104,99 €