lionelo Beschermrooster Tulia Wit
Variant:
  • lionelo Beschermrooster Tulia Wit
  • lionelo Beschermrooster Tulia Zwart

Prijs
69,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A318880

EAN: 5902581650825

lionelo Beschermrooster Tulia Wit
Deze tekst is automatisch vertaald.
Doeltreffende bescherming van kinderen
Het Tulia veiligheidshek bakent de veilige ruimte effectief af en scheidt deze van ruimtes waar kinderen niets te zoeken hebben. Dankzij de ingenieuze Design s en de daaruit voortvloeiende veelzijdigheid past Tulia zich gemakkelijk aan, zelfs aan de meest ongewone doorgangen.

Eenvoudige montage en bestendig materiaal
Het Tulia veiligheidshek is geschikt voor montage aan diverse muren. Het product wordt geleverd met 3 montagesets waarmee het op verschillende plaatsen kan worden bevestigd. Met de clip on/off-functie kan het rooster gemakkelijk van de ene kamer naar de andere worden verplaatst. De spanwijdte van het rolgordijn is tot 140 cm. Het product is gemaakt van duurzaam kunststof dat bestand is tegen UV-straling en regen. Dit betekent dat het rooster niet alleen binnenshuis maar ook buitenshuis kan worden gebruikt.

Doeltreffende veiligheidsmaatregelen
lionelo Tulia heeft een openingsmechanisme met dubbele veiligheid. Het product is uitgerust met het Clip Guard systeem, dat voorzien is van een drukknop die het in- en uitrollen van de jaloezie blokkeert en een indicator heeft die informeert over de actieve bescherming. Het product is uitgerust met een zogenaamd lengtegeheugen, wat betekent dat het rolgordijn bij elke vorm van botsing niet zal oprollen.

Gebruiksvriendelijke oplossingen
Het Tulia veiligheidshek biedt een universele Design en functionele oplossingen, waardoor het product geschikt is voor elk interieur. De geprofileerde en afgeronde hoeken van het rooster voorkomen het risico op verwondingen of schaafwonden. Tulia heeft geen drempel, wat het risico op struikelen uitsluit en ook het schoonmaken vergemakkelijkt.

Technische details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 89 x 7 tot 140 x 5,5 cm
  • Gewicht: 1,35 kg

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Lionelo

Lionelo – Samen, veilig en comfortabel

Ouder zijn is een uitdaging en een fantastisch avontuur tegelijk. Onze producten maken het nog spannender en leuker - voor kinderen en ouders. Bij Lionelo maken we producten die voldoen aan de hoogste veiligheids- en comfortnormen. Wij willen graag helpen bij het opbouwen van een relatie tussen jou en je kind op verschillende leeftijden en ontwikkelingsniveaus. Ons productassortiment is zorgvuldig samengesteld zodat je vanaf de eerste momenten met je baby kunt deelnemen aan dit ouderschapsavontuur.

Lionelo - Hoogwaardige vormgeving gecombineerd met een levenslange functionaliteit

Wij hechten veel waarde aan het delen van mooie momenten. Daarom zorgen wij ervoor dat de producten van Lionelo zich onderscheiden door hun designkwaliteit en functionaliteit, en dat het gebruik ervan een aangename indruk achterlaat. Dit alles dankzij een zacht en modern design, vindingrijke oplossingen en de zekerheid dat je op ons kunt rekenen, ongeacht de omstandigheden. Op de producten van Lionelo geven wij levenslange garantie. Dit betekent dat wij niet alleen bewust zijn van de kwaliteit, maar je ook ondersteunen in elke levensfase van het gebruik van ons assortiment.

Lionelo - Openheid, behulpzaamheid en betrokkenheid

Openheid, behulpzaamheid en betrokkenheid helpen ons om een gevoel van verbondenheid en vertrouwen met ouders op te bouwen. De voordelige kwaliteit-prijsverhouding van Lionelo producten, zowel in Polen als in heel Europa, zorgt ervoor dat het merk steeds populairder wordt. We zien deze trend niet alleen in het toenemende aantal kopers van onze producten, maar ook in het aantal kopers van nieuwe producten met ons merk. Sluit je aan bij de groep ouders die wij ondersteunen met opvoedkundige uitdagingen. Lionelo zorgt ervoor dat dit avontuur voor jou een feest wordt.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: lionelo Beschermrooster Tulia Wit
4.5
40 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 32
 
4 Sterren
| 4
 
3 Sterren
| 4
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

lionelo Beschermrooster Tulia Wit
lionelo Beschermrooster Tulia Wit
69,99 €