Mid Season Update

Ontdek onze nieuwigheden en alle nieuwe producten van onze geselecteerde fabrikanten! 

Meisje speelt met klimdriehoek

Onze nieuwe producten

Met veel liefde geselecteerd - Onze nieuwe fabrikanten

#Platzhalter

LIEWOOD

LIEWOOD is een internationaal lifestylemerk voor kinderen, ontworpen om het dagelijks leven van gezinnen te vereenvoudigen en te inspireren. Met een focus op functionaliteit en innovatie ontwerpt en produceert LIEWOOD speelgoed, meubels, accessoires, kleding en schoenen voor baby's en kinderen. Alle producten zijn gemaakt met esthetiek, kwaliteit en bewust leven in gedachten. In ons streven om meer bewuste keuzes te maken, gebruiken we een breed scala aan gerecyclede en gecertificeerde materialen in onze productie. Onze producten worden onder gecontroleerde, veilige en eerlijke omstandigheden gemaakt door betrouwbare leveranciers.

MEMBANTU

Meer slaap voor baby's en ouders en een geborgen gevoel.
De meeste baby's vinden het heerlijk om in de armen van hun ouders te wiegen. Maar van tijd tot tijd hebben ouders ook behoefte aan steun en tijd voor andere dingen. Dit is waar de veerwieg van Membantu helpt: de regelmatige, zachte beweging zorgt ervoor dat baby's sneller kalmeren en gemakkelijker ontspannen. De veerwiegmotor zorgt voor een gelijkmatige beweging, wat baby's helpt om in slaap te vallen.  Met de wiegstandaard kan het wiegje overal worden neergezet en meegenomen waar het nodig is en ouders even tijd nodig hebben voor zichzelf, broertjes en zusjes of het huishouden.
Alle stoffen zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. 

#Platzhalter
#Platzhalter

MODU

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van het spelen.
Schuimblokken, verbindingsstukken en wielen - zo eenvoudig is het. MODU biedt eindeloos speelplezier voor alle leeftijden. Als speelgoed, als meubels en als bouwpakket dat met het kind meegroeit, jarenlang speelplezier biedt en naar wens kan worden uitgebreid.  Ontdek talloze unieke levensgrote speeltoestellen en creaties om op te rijden, schommelen en rollen, springen, klimmen en balanceren. Stimuleer de motorische vaardigheden van je kinderen door te spelen met een open einde of bouw leuke glijbanen, hobbelpaarden, evenwichtsplanken en denkbeeldige creaties. Pas het speelgoed aan de leeftijd van je kind aan en breid je collectie uit naarmate je kind groeit en leert - het hoort er allemaal bij! MODU is duurzaam speelgoed met een lange levenscyclus. Het wordt gemaakt in Europa en is 100% recyclebaar.

Play & Go

The Breakthrough Product, their toy storage bag is so successful because they took the time to get into the mindset of the kidsand parents who would use it. With help from their kids, Camiel and Colette, they created an intuitive, practical design that makes toy storage fun.  Their first breakthrough product is a toy storage bag and a stylish play mat. A few years later they developed the award winning products Bloom & EEVAA, that are even more practical and multifunctional. Discover Play&Go now! 

#Platzhalter
#Platzhalter

SIX DEGREES

Met ons nieuw ontwikkelde merk SIX DEGREES geven we een nieuwe impuls en nieuwe standaarden aan de scootermarkt. Het merk is gecreëerd op basis van het Six Degrees of Freedom bewegingsmodel en we willen onze klanten in beweging krijgen, waar ze ook naartoe gaan. In het park, op kantoor of op school - met de scooters van SIX DEGREES ben je altijd sportief onderweg. De scooters zijn visueel indrukwekkend met hun stijlvolle design en schitterende kleuren. De eersteklas uitrusting maakt deze modellen tot een eersteklas en betrouwbare reisgenoot. 

Toddlekind

Ontdek Toddlekind: jouw ultieme oplossing voor een stijlvolle en veilige speelomgeving voor je kind. Met een combinatie van innovatief design en de hoogste kwaliteit creëert Toddlekind een veilige omgeving waar kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten. De vloerkleden zijn gemaakt van hoogwaardig en niet-giftig materiaal en bieden een zacht en beschermend oppervlak voor elk avontuur. Maak de kamer van je kind compleet met de stijlvolle opbergmanden, perfect voor het organiseren van speelgoed en accessoires en passend bij de speelmatten.

#Platzhalter

kindsgard

kindsgard staat voor een droomachtige wereld om in te spelen en je thuis te voelen. Met kindermeubelen, woontextiel, mode en speelgoed wordt kindsgard een deel van het grote geluk van elk jong gezin. Perfect op elkaar afgestemd, combineren wij Scandinavische kleuren en patronen met tijdloze designs.