Naïf doucheschuim 200ml
Duurzaam
Prijs
9,95 €
(49,75 € / 1L)
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A300984

EAN: 8719325317725

Naïf doucheschuim 200ml
Deze tekst is automatisch vertaald.
Kinderen zijn gek op zeepbellen. Maar helaas kunnen producten met agressieve schuimmiddelen, zoals SLS en SLES, de huid uitdrogen. En dat wil je zeker niet. Daarom heeft Naïf een doucheschuim ontwikkeld dat deze agressieve schuimmiddelen niet heeft, maar een milde versie van kokosvezels gebruikt.
Omdat Naïfs Nourishing Shower Foam alleen voedende en natuurlijke ingrediënten gebruikt, zoals zonnebloemolie en katoenolie, is het ook geschikt voor kinderen met een droge huid of eczeem. Alles wat je nodig hebt voor de dagelijkse dosis wasplezier.

ingrediënten:
Aqua/Water, Glycerine, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Butaan, Xanthaangom, Natrium Cocoa mphoacetaat, Helianthus Annuus (Zon flower ) Zaadolie, Parfum/Fragrance, Gossypium Hirsutum ( Cotton ) Zaadextract, Betaine, Natriumlevulinaten, natriumanisaten, natriumchloriden, kokosglucosiden, glyceryloleaten, tocoferol, gehydrogeneerde palmteglyceriden, laurylglucosiden, natriumcocoylglutamaten, natriumlaurylglucosecarboxylaten, isopropylalcohol, propaan, isobutanen, citroenzuur, natriumhydroxiden.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
14,95 €
(149,50 € / 1L)

Duurzaamheid

Vegan

Vegane producten zijn vrij van dierlijke ingrediënten. Dit omvat levensmiddelen en cosmetica die vrij zijn van dierlijke producten zoals vlees, vis, gelatine, eieren of zuivelproducten. Maar textiel kan ook vegan zijn als het vrij is van dierlijke materialen zoals leer, bont, dons en wol. Veganisme is een handelswijze die gevolg geeft aan dierenrechten. Door geen dierlijke bestanddelen te gebruiken, kan onnodig dierenleed worden vermeden. Bovendien kan de negatieve impact op het milieu worden beperkt, aangezien veganistische producten vaak een betere ecobalans hebben dan dierlijke producten. Vegane producten worden onder andere door keumerken zoals het V-label van de Europese vegetariër-unie, de vegane bloem van de Britse Vegan Society en het PETA-Approved Vegan Label gekenmerkt.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Naïf doucheschuim 200ml
4.5
7 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 5
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Naïf doucheschuim 200ml
Naïf doucheschuim 200ml
9,95 €
(49,75 € / 1L)