30% mode korting in de Sale 🚨
30% mode korting in de Sale 🚨
Nu ontdekken
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Najell Dijon voetenzak Yellow
Duurzaam
Prijs
149,00 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A332067

EAN: 7350080241248

Najell Dijon voetenzak Yellow
Deze tekst is automatisch vertaald.
De Najell voetenzak is geïnspireerd op de Zweedse winter.

Weerbestendig in prachtig Design
Met een slanke, Scandinavische Design en een zachte, knusse fleece voering, is het de ultieme aanvulling op uw baby kit. Het is perfect om te gebruiken wanneer het buiten wat frisser begint te worden en wanneer de zomer op zijn einde loopt.
De Najell voetenzak is bestand tegen alle weersomstandigheden: gure wind, kletterende regen en ijzige sneeuw. Het waterafstotende materiaal, de dikke en comfortabele vulling en de temperatuurregulerende eigenschappen maken het onmogelijk om bij onaangenaam weer spijt te hebben.
U kunt de Najell voetenzak op verschillende manieren gebruiken, afhankelijk van het weer, door de ritssluiting te gebruiken. Het is bijvoorbeeld perfect om modderige schoenen buiten te houden door alleen het onderste deel te openen.

Uitstekende voetenzak
De Najell voetenzak is een bekroonde voetenzak die op alle kinderwagens past.
Het is bekroond als de beste ergonomische voetenzak door Price runner (in Zweden). De eenvoudige en praktische functies, het gebruiksgemak en de hoge kwaliteit, samen met de universele pasvorm, maken het tot een populair product bij ouders en kinderen over de hele wereld.

Trouwe metgezel voor een lange tijd
Door de unieke vorm van de Najell voetenzak kunt u deze gebruiken vanaf de eerste dag tot uw baby 3 jaar oud is.
Dankzij de praktische Design s past hij in alle kinderwagens en buggy's en ook perfect in uw Najell Sleep Carrier . Hij is gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen en ontworpen om steeds opnieuw te worden gebruikt.

Als uw baby ouder wordt, kunt u de voetenzak gewoon voor de volgende baby gebruiken - en de volgende.
De Najell voetenzak is ontworpen om op zijn plaats te blijven. Hij is gemakkelijk te bevestigen aan uw Sleep Carrier , kinderwagen en/of buggy door de bovenkant en de zakflap naar beneden te klappen.

Product details:
  • Leeftijd: 0 tot 3 jaar
  • Kan gebruikt worden ongeacht het gewicht van het kind
  • Past op alle kinderwagens en buggy's
  • Gemakkelijk te bevestigen
  • Warm, luchtig en gerecyclede vulling
  • Weerbestendig
  • Waterafstotend en temperatuurregulerend materiaal
  • Alle stoffen voldoen aan de OEKO-TEX® norm 100 en zijn gecertificeerd met productklasse 1.
Technische details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 115 x 43 x 18 cm.
  • Materiaal: 100% polyester
  • Vulling: 80% Sorona Polyester, 20% Polyester
  • Wasbaar op 40 °
  • Gebruik geen wasverzachter
  • Niet in de droogtrommel

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Vegan

Vegane producten zijn vrij van dierlijke ingrediënten. Dit omvat levensmiddelen en cosmetica die vrij zijn van dierlijke producten zoals vlees, vis, gelatine, eieren of zuivelproducten. Maar textiel kan ook vegan zijn als het vrij is van dierlijke materialen zoals leer, bont, dons en wol. Veganisme is een handelswijze die gevolg geeft aan dierenrechten. Door geen dierlijke bestanddelen te gebruiken, kan onnodig dierenleed worden vermeden. Bovendien kan de negatieve impact op het milieu worden beperkt, aangezien veganistische producten vaak een betere ecobalans hebben dan dierlijke producten. Vegane producten worden onder andere door keumerken zoals het V-label van de Europese vegetariër-unie, de vegane bloem van de Britse Vegan Society en het PETA-Approved Vegan Label gekenmerkt.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Najell Dijon voetenzak Yellow
5
3 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 3
 
4 Sterren
| 0
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Najell Dijon voetenzak Yellow
Najell Dijon voetenzak Yellow
149,00 €