NUK Dummies Space Disney Winnie De Poeh Gr. 2, 6 - 18 maanden 4 stuks

NUK Dummies Space Disney Winnie De Poeh Gr. 2, 6 - 18 maanden 4 stuks


Prijs
17,98 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A299623

NUK Dummies Space Disney Winnie De Poeh Gr. 2, 6 - 18 maanden 4 stuks
Deze tekst is automatisch vertaald.
Winnie de Poeh en zijn vrienden in het NUK assortiment
De vrolijke Winnie de Poeh, de altijd populaire beer, siert nu het NUK assortiment met hartverwarmende Design s. Naast zijn honingpot, vergezellen Teigetje en I-Aah hem op zijn spannende reis in de NUK productwereld. Met moed, nieuwsgierigheid en vooral vriendschap beheersen Winnie de Poeh en zijn vrienden elk spannend avontuur. Ontdek nu de collectie!

De NUK Space fopspeen: Voor bijzonder gevoelige babyhuid
Je kleintje heeft niet alleen vanaf het begin een eigen hoofd, maar heeft ook fysiek heel andere kenmerken. De huid van uw baby, hoe jong en fijn ook, is bijzonder gevoelig. Om de NUK Space fopspeen zo goed mogelijk te beschermen en altijd het grootste comfort voor uw kleintje te garanderen, hebben we de fopspeen ontwikkeld NUK . Dit wordt bekoord door het bijzonder vlakke en dunne zuiggedeelte, dat voldoende ruimte biedt voor de natuurlijke zuigbeweging. De NUK Space fopspeen past daarom comfortabel in de kleine mond. Meer dan 95% van de baby's accepteert de NUK fopspeen*. Bovendien heeft het NUK Space extra grote openingen die zorgen voor een maximale luchtcirculatie en die de tere babyhuid laten ademen. Om deze reden zou 99% van de moeders de NUK Space fopspeen aanbevelen aan baby's met een gevoelige huid*.
*Afhankelijk marktonderzoek, 114 moeders; Duitsland 2018

Aanbevolen door deskundigen: NUK Dummies kalmeren als nooit tevoren
Omdat de gezonde algemene ontwikkeling van uw baby voor ons bijzonder belangrijk is, willen we dat elke NUK baby een fopspeen heeft die dicht bij de natuur staat en geschikt is voor de kaak. Door de verdere ontwikkeling van de orthodontisch correcte NUK Original vorm, kalmeren de moeders NUK uw baby beter dan ooit tevoren. Door de bekende vorm accepteren zelfs borstgevoede baby's deze fopspeen goed. Moeders die borstvoeding geven hebben bevestigd dat de NUK fopspeen de borstvoeding niet verstoort**.
Bovendien veroorzaken NUK fopspenen geen verkeerde uitlijning van tanden en kaken. Dit wordt gewaarborgd door het smalle, vlakke en dunne zuiggedeelte. Het minimaliseert de druk op de kleine tanden en kaak. Nog een reden waarom de NUK fopspeen wordt gewaardeerd en aanbevolen door zowel verloskundigen, kinderartsen als orthodontisten.
100% van de ondervraagde orthodontisten bevestigde dat de beproefde NUK fopspenen geen kaak- of tandfouten veroorzaken***. 90% van de moeders beveelt het aan bij anderen en 92% van de moeders die borstvoeding geven, bevestigen dat de NUK fopspeen geen nadelige invloed heeft op de borstvoeding**.
**Afhankelijk marktonderzoek, 307 moeders; Duitsland 2017
*** Onafhankelijk marktonderzoek onder 50 verloskundigen, 50 kinderartsen en 50 orthodontisten; Duitsland 2017

Een verpakking die meer kan
Hij NUK Space neemt trouwens zijn eigen huis mee: de praktische fopspeendoos. De fopspeen kan hiermee hygiënisch worden bereid in de magnetron en kan te allen tijde schoon en veilig worden getransporteerd en opgeslagen.

Productdetails:
 • NUK Original vorm - gemodelleerd naar de vrouwelijke borst tijdens de borstvoeding, die perfect in de mond past als de baby erop zuigt
 • Extra grote opening voor een maximale luchtcirculatie en dus ademhaling van de huid - perfect voor de gevoelige babyhuid
 • Bijzonder vlak en dun zuiggedeelte - voor een aangenaam mondgevoel en veel ruimte voor de natuurlijke zuigbeweging
 • Herbruikbare transportdoos, BPA-vrij, 2 stuks per verpakking
 • Motieven in unieke Design , gelimiteerde oplage
Technische details:
 • Leeftijd: Vanaf de geboorte
 • Geschikt tot 6-18 maanden
 • Hoeveelheid: 4 stuks
 • Materiaal (zuignap): silicone
 • BPA-vrij
 • Thema: Winnie de Poeh

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: NUK Dummies Space Disney Winnie De Poeh Gr. 2, 6 - 18 maanden 4 stuks
5
8 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 8
 
4 Sterren
| 0
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

NUK Dummies Space Disney Winnie De Poeh Gr. 2, 6 - 18 maanden 4 stuks
NUK Dummies Space Disney Winnie De Poeh Gr. 2, 6 - 18 maanden 4 stuks
17,98 €