NUK Flessenwarmer Thermo 3 in 1
-12%
Adviesprijs
31,90 €
Prijs
28,15 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
3,75 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A203878

EAN: 4008600229285

NUK Flessenwarmer Thermo 3 in 1
Een flessenwarmer verlicht veel ouders al direct na de geboorte het leven. Als de baby de flese krijgt, is een flessenwarmer erg handig. Controlerende blikken op de thermometer en het afkoelen van te warme flesjes hoort tot het verleden. Met behulp van het verwarmproces in een waterbad verwarmt de NUK Thermo 3 in 1 flessenwarmer de babyvoeding gelijkmatig op gewenste temperatuur. Met de automatisch warm houdt functie kan deze dan warm gehouden en voor eten bereid gehouden worden. De flessenwarmer is ook geschikt voor het eenvoudig opwarmen van afgepompte moedermelk.

Het gebruik van de NUK Thermo 3 in 1 is super eenvoudig: Of de voeding kamertemperatuur heeft of ingevroren was - de fles of het glaasje wordt open, met behulp van het mandje, in de flessenwarmer gezet en de tussenruimte wordt met water gevuld. Met de draaiknop wordt de gewenste instelling gekozen en zo wordt de melk of brei opgewarmt of ontdooid. Na het bereiken van de gewenste temperatuur gaat het apparaat automatische in warmhoud-stand over. Een bijzonder voordeel van de NUK Thermo 3 in 1: Bij het ontdooien wordt de voeding behoedzaam opgewarmd, zodat belangrijke vitamines en voedingsstoffen behouden blijven.

Het mandje functioneert als houder waarmee babyflesjes en glaasjes in de verwarmer gezet kunnen worden en er weer uitgehaald kunnen worden. Daarmee is het schoonmaken van de flessenwarmer in een handomdraai gebeurd.

Productdetails:
 • Verwarmt babyvoeding geljikmatig en behoedzaam in een waterbad
 • Ontdooit babyvoeding behoedzaam en veilig
 • Houdt babyflesjes en glaasjes warm na het bereiken van de gewenste temperatuur
 • Eenvoudige en veilige bediening door de draaiknop
 • Klein, compact en plaatsbesparend - makkelijk te reinigen

 • Tip:
 • Geschikt voor vloeibare en breivormige voeding in gebruikelijke glaasjes en flessen
 • Voor flesjes van PE en moedermelk-bewaarzakjes is het apparaat niet geschikt
 • Technische details: 220 - 240 Volt, 100 Watt
 • De NUK Thermo 3 in 1 flessenwarmer moet regelmatig worden ontkalkt, om de functionaliteit te waarborgen
 • Gesponsord

  product_detail_ad

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


  Merk

  NUK

  NUK - Vanaf het begin in goede handen

  Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


  Beoordelingen

  Productbeoordelingen van onze klanten: NUK Flessenwarmer Thermo 3 in 1
  4.5
  173 Klantbeoordelingen
   
  5 Sterren
  | 122
   
  4 Sterren
  | 34
   
  3 Sterren
  | 9
   
  2 Sterren
  | 4
   
  1 Ster
  | 4
  Wat is eKomi?

  100% echte klantenfeedback

  Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

  Onze bestsellers

  NUK Flessenwarmer Thermo 3 in 1
  NUK Flessenwarmer Thermo 3 in 1
  Adviesprijs 31,90 €
  28,15 €