NUK Fopspenen Space Night maat 1, 0 - 6 maanden silicone, vos & vuurvlieg, 4 stuks

NUK Fopspenen Space Night maat 1, 0 - 6 maanden silicone, vos & vuurvlieg, 4 stuks


Variant:
  • NUK Fopspenen Space Night maat 3 silicone, kat & vuurvliegje, 4 stuks
  • NUK Fopspenen Space Night maat 1, 0 - 6 maanden silicone, vos & vuurvlieg, 4 stuks

Prijs
16,13 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A305725

NUK Fopspenen Space Night maat 1, 0 - 6 maanden silicone, vos & vuurvlieg, 4 stuks
Deze tekst is automatisch vertaald.
NUK Fopspeen met lichteffect
NUK Glow-in-the-dark fopspenen helpen baby's gemakkelijk hun weg te vinden naar dromenland. Dankzij een lichtgevend materiaal dat veilig is voor baby's, geven ze een zachte gloed af in het donker en kunnen ze 's nachts dus snel en gemakkelijk worden gevonden.

Laat de tere babyhuid ademen
Lucht en liefde voor de huid! De babyhuid is teer en gevoelig. Ook al is je baby dol op zijn fopspeen, het speeksel van het zuigen kan de huid belasten. Daarom hebben wij onze NUK Space fopspeen zo ontworpen dat de huid lucht en ruimte krijgt om te ademen. Een effect dat 99% van de moeders bevestigt. *Dankzij de unieke Design s is de Space fopspeen niet alleen zacht voor de huid, hij ziet er ook nog eens geweldig uit. En komt nu met veel nieuwe motieven.

Natuurlijk heeft de speen van de NUK Space fopspeen de original NUK vorm, die gebaseerd is op de moederborst bij het geven van borstvoeding. Dus NUK fopspenen bevorderen een gezonde mondontwikkeling, worden door 95% van de baby's** geaccepteerd en veroorzaken geen zuigverwarring.**De fopspeen is zo plat, dun en smal dat hij perfect in het kleine mondje past, zodat er genoeg ruimte overblijft voor de tong en de kaak om op natuurlijke wijze te bewegen. Een feit dat bevestigd wordt door vroedvrouwen, kinderartsen en orthodontisten** en door moeders***. De anatomisch correcte NUK vorm is ideaal omdat is bewezen dat natuurlijk zuigen niet alleen helpt bij het opnemen van voedsel, maar ook bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden zoals goed slikken, kauwen en uiteindelijk spreken.

*Onafhankelijk marktonderzoek, 114 moeders; Duitsland 2018
Onafhankelijk marktonderzoek, 50 verloskundigen, 50 kinderartsen en 50 orthodontisten; Duitsland 2017
***Onafhankelijk marktonderzoek, 307 moeders; Duitsland 2017

NUK Fopspeen met herbruikbare verpakking
Duurzaamheid is erg belangrijk voor ons. Wij willen ouders de kans geven om onze verpakkingen na het uitpakken te gebruiken in plaats van ze weg te gooien. Elke NUK fopspeen wordt nu geleverd in een stevig, herbruikbaar doosje dat de fopspeen schoon houdt en beschermt - een ideale oplossing om baby's favoriete metgezel te beschermen tegen vuil en vocht, vooral tijdens het reizen.

Product details:
  • Speciaal aangepast aan de bijzonder gevoelige babyhuid
  • Maximale luchtcirculatie door extra grote openingen in de mondplaat
  • Knop met glow in the dark effect - onschadelijk lichtgevend materiaal
  • Platter zuiggedeelte en gladdere onderzijde - voor meer ruimte voor de natuurlijke zuigbeweging
  • Herbruikbare fopspeendoos, BPA-vrij
  • Inhoud: 4 stuks

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: NUK Fopspenen Space Night maat 1, 0 - 6 maanden silicone, vos & vuurvlieg, 4 stuks
5
13 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 12
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

NUK Fopspenen Space Night maat 1, 0 - 6 maanden silicone, vos & vuurvlieg, 4 stuks
NUK Fopspenen Space Night maat 1, 0 - 6 maanden silicone, vos & vuurvlieg, 4 stuks
16,13 €