NUK Speen First Choice + Gr. 2, 4 stuks
Prijs
12,49 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A315876

NUK Speen First Choice + Gr. 2, 4 stuks
Deze tekst is automatisch vertaald.
NUK First Choice + Flow Control Speen: Ondersteunt het zelfstandig drinken.
Met de speciale NUK First Choice + Flow Control speen kan je baby zijn eigen drinkstroom regelen. Het maakt niet uit of hij snel of langzaam wil drinken en of er dun of dik vloeibaar voedsel wordt gegeven. Precies zoals je baby het lekker vindt.

De speen is ook lekvrij. Dit komt doordat de innovatieve Y-opening van de speen alleen opengaat als je baby zuigt en uitzet afhankelijk van de zuigkracht van je baby. Samen met het NUK Anti-Colic Air System zorgt dit voor een gecontroleerde drinkstroom.

De Original
De original NUK speen is gemodelleerd naar de vorm van de tepel tijdens het geven van borstvoeding. Het laat genoeg ruimte voor de tong en de kaak van je baby om natuurlijk te bewegen tijdens het zuigen. Voor een gezonde ontwikkeling - en het gevoel waar baby's van houden.

Natuurlijk gevoel
Met hun nieuwe Soft Zone sluit het uiteinde van de siliconenspeen nog beter aan op het gehemelte van je baby - voor een natuurlijk gevoel bij het drinken.

Geen koliek*
Het NUK Anti-Colic Air System zorgt voor een natuurlijke drinkstroom en helpt uw baby te drinken zonder lucht in te slikken. Voor een blij buikje.

Klinisch getest**
Dankzij zijn bijzonder natuurlijke vorm wordt de speen NUK zeer goed geaccepteerd door baby's. Dit maakt het geschikt voor baby's die borstvoeding en flesvoeding combineren.

Product details:
  • \tOndersteunt zelfstandig drinken: met Flow Control regelt de baby intuïtief de drinkstroom
  • \tNatuurlijk en kaakvriendelijk: de siliconenspeen met flexibele, zachte zone is gemodelleerd naar de moederborst tijdens de borstvoeding
  • \tGeen koliek* - het NUK anti-koliek luchtsysteem zorgt voor een natuurlijke voedselstroom
  • \tKlinisch getest**: Voor een optimale combinatie van borstvoeding en flesvoeding
  • \tGeschikt voor alle soorten voedering, kan worden gecombineerd met alle NUK First Choice producten

*Onafhankelijk marktonderzoek onder 205 moeders, Duitsland 2018 99% van de moeders bevestigt dat de NUK First Choice + fles geen koliek veroorzaakt.
**Wetenschappelijke studie: Moral et al. BMC Pediatrics 2010, 10:6. Voor meer informatie, zie https://www. nuk .de/en_en/ueber- nuk / nuk -research.html.

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: NUK Speen First Choice + Gr. 2, 4 stuks
4.5
10 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 9
 
4 Sterren
| 0
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 1
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

NUK Speen First Choice + Gr. 2, 4 stuks
NUK Speen First Choice + Gr. 2, 4 stuks
12,49 €