Philips Avent 4-in-1 babyvoedselmaker, -stomer en -mixer SCF885/01 groen

Philips Avent 4-in-1 babyvoedselmaker, -stomer en -mixer SCF885/01 groen


Adviesprijs
189,99 €
Prijs
172,48 €
Gratis levering
Bespaar nu
17,51 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A309233

EAN: 8710103870876

Philips Avent 4-in-1 babyvoedselmaker, -stomer en -mixer SCF885/01 groen
Deze tekst is automatisch vertaald.
Voedzame voeding is essentieel voor de gezonde ontwikkeling van uw baby. Met de Philips Avent -stomer en -blender kunt u eenvoudig heerlijke zelfgemaakte maaltijden bereiden, afgestemd op de behoeften van uw baby.

Speciale manier van stomen voor gezond koken
Stoomkoken is een gezonde manier van koken. De unieke technologie laat stoom van onder naar boven circuleren, zodat alle ingrediënten gelijkmatig worden gekookt zonder te koken. Smaak, consistentie en kookvocht blijven behouden voor menging.

Stomen en blenden in één handige beker
Alles wat je nodig hebt om gezonde babyvoeding te maken zit in één beker. Zodra uw ingrediënten gestoomd zijn, hoeft u alleen nog maar de beker op te tillen, om te draaien en vast te zetten, zodat u het gekookte voedsel kunt mengen tot de gewenste consistentie.

Gepureerde of vaste voeding - voor elke ontwikkelingsfase
Van zeer fijn gepureerd fruit en groenten tot een combinatie van ingrediënten zoals vlees, vis en peulvruchten tot meer vaste voeding, de 4-in-1 babyvoedingmaker ondersteunt elke ontwikkelingsfase.

Zelfgemaakte maaltijden stomen, mixen, ontdooien en opwarmen
Met de gezonde 4-in-1 babyvoedingmaker kunt u uw eigen voedzame babyvoeding maken, alles in één beker. U kunt het voedsel direct serveren of het in de bijgeleverde container bewaren en later weer opwarmen met de gemakkelijke functies voor opnieuw opwarmen en ontdooien.

Beker en messen zijn vaatwasmachinebestendig en gemakkelijk toegang tot het waterreservoir
Ook nadat de maaltijden zijn bereid, blijkt de gezonde 4-in-1 babyvoedingmaker erg handig te zijn. De beker en het mes zijn vaatwasmachinebestendig, en met de open Design zijn het reinigen van het apparaat en het bijvullen van het waterreservoir eenvoudig, zodat u elke keer met pure stoom kunt koken.

Ontdek gezonde recepten, spannende video's en tips en trucs.
Download de app met tips over het voeden van uw kind. Zoek voedzame en makkelijke recepten die gelijke tred houden met je groeiende baby. Lees stap-voor-stap kookinstructies, bekijk leuke en informatieve video's, en vind veel nuttige tips en trucs om het voeden gemakkelijker te maken.

Kook tot vier maaltijden tegelijk in de 1000 ml beker.
De gezonde 4-in-1 babyvoedingmaker helpt u ook kostbare tijd te besparen en vooruit te plannen. De beker heeft een inhoud van 1000 ml. Zo kunt u tot vier maaltijden tegelijk bereiden. Serveer één maaltijd en bewaar de rest in de koelkast of vriezer voor later.

Melding door pieptoon
Je hoeft niet te wachten of op te letten. Een kenmerkende pieptoon laat u weten wanneer het voedsel perfect gaar is. Het enige wat u hoeft te doen is de beker omdraaien, mengen en opdienen, of het voedsel bewaren voor later.

Product details:
  • Stomen, mengen, ontdooien, opnieuw opwarmen.
  • Gezond stomen
  • Stomen en blenden in één kopje
  • Voedertips en recepten
  • Kabellengte: 70 m
  • Spanning: 220 - 240 V, 50-60 Hz
  • Inhoud: 1 l voor stomen, vast voedsel/ 720 ml voor blenden, vloeistoffen
  • Opgenomen vermogen: 400 W
Omvang van de levering:
  • 1 x 4-in-1 babyvoeding maker.
  • 1 x deegschraper
  • 1 x receptenboekje
  • 1 x voorraadbeker (240 ml)

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

PHILIPS AVENT

AVENT - Het beste voor moeder en kind

De eerste maanden en jaren draait alles om het welzijn van jouw kindje. Om deze bijzondere tijd voor zowel aanstaande als ook nieuwe ouders zo comfortabel mogelijk te maken, heeft AVENT voor elke (leeftijds)fase producten ontwikkeld die aan de behoeftes voldoen. Alle producten van AVENT zijn perfect op elkaar afgestemd en kunnen probleemloos met elkaar gecombineerd worden. Zo kun je bijvoorbeeld de beker waarin de moedermelk wordt opgevangen ook meteen gebruiken als voedingsfles. Zodra de baby gevoed moet worden draai je makkelijk de drinkspeen op de beker en klaar is de voedingsfles. Ontdek hier al onze producten van Philips AVENT!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Philips Avent 4-in-1 babyvoedselmaker, -stomer en -mixer SCF885/01 groen
5
127 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 110
 
4 Sterren
| 15
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 1
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Philips Avent 4-in-1 babyvoedselmaker, -stomer en -mixer SCF885/01 groen
Philips Avent 4-in-1 babyvoedselmaker, -stomer en -mixer SCF885/01 groen
Adviesprijs 189,99 €
172,48 €