Pinolino Poppenhuis Ida
-15%
Adviesprijs
149,00 €
Prijs
125,95 €
Gratis levering
Bespaar nu
23,05 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A270597

EAN: 4035769047764

Pinolino Poppenhuis Ida
Deze tekst is automatisch vertaald.
De verbeelding kent geen grenzen: de ruime kamers laten alle ruimte voor een persoonlijke inrichting en design. Met twee verdiepingen, vier kamers, een balkon en een buitentrap biedt het gedeeltelijk massieve poppenhuis volop mogelijkheden om het dagelijks leven van de poppenfamilie op steeds nieuwe manieren in te richten.

Dankzij de grote openingen en ramen kan er van bijna elke kant met het houten poppenhuis gespeeld worden. Door de hoogwaardige afwerking is Ida jarenlang prachtig speelgoed - een perfect cadeau voor een verjaardag of Kerstmis.

Productgegevens:
  • Afmetingen: 64 x 42 x 71 cm
  • Deels massief: grenen en MDF, onbehandeld en wit geschilderd
  • Trap kan variabel worden aangepast
  • Leeftijd: van 3 tot 12 jaar
  • Let op! Item wordt geleverd zonder meubels
Opgelet
Niet geschikt voor kinderen jonger dan drie jaar. Bevat kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden. Gevaar voor verstikking!

Over Pinolino :
Pinolino Pinolino ontwikkelt, produceert en verkoopt sinds 1997 een breed assortiment kindermeubelen, accessoires en speelgoed. produceert haar diverse assortiment in haar eigen drie fabrieken. De overtuigende combinatie van marktgerichte artikelen, goede service en gunstige prijzen maakt Pinolino tot de juiste partner. Het ambitieuze doel van het bedrijf is om de klanttevredenheid op alle niveaus te maximaliseren. Hoogwaardige materialen, precisie en veel aandacht voor detail maken van Pinolino meubelen een favoriet voor elk huis.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Pinolino Poppenhuis Ida
4.5
45 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 33
 
4 Sterren
| 8
 
3 Sterren
| 2
 
2 Sterren
| 1
 
1 Ster
| 1
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Pinolino Poppenhuis Ida
Pinolino Poppenhuis Ida
Adviesprijs 149,00 €
125,95 €