PLAYGRO Rammelaar Grijpbal Bendy Ball 40133
Momenteel uitverkocht

PLAYGRO Rammelaar Grijpbal Bendy Ball 40133


Prijs
9,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A143458

PLAYGRO Rammelaar Grijpbal Bendy Ball 40133
De Bendy Ball is baby's eerste grijp- en rammelbal. De zachte en gekleurde staven ondersteunen de motorische ontwikkeling en zorgt voor veel speelplezier. De transparante kogel in het midden bevat witte en zwarte balletjes, die grappig in het balletje bewegen. Hij is eenvoudig vast te houden voor kleine kinderhandjes.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 40133

• De oppervlakte afnemen met een vochtige doek.
• Aanbevolen leeftijd: vanaf 6 maanden

Let op!
Voor gebruik gelieve de gehele verpakking verwijderen. Het product kan van de afbeelding afwijken! Wij raden aan de verpakking goed te bewaren.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - PLAYGRO Rammelaar Grijpbal Bendy Ball 40133
Gemiddelde klantenbeoordeling: 2 Beoordelingen
 
2
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Top merken