30% mode korting in de Sale 🚨
30% mode korting in de Sale 🚨
Nu ontdekken
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
PlayMais Classic VINNEN TOT PLAY Dino
-29%
Variant:
  • PlayMais Classic VINNEN TOT PLAY Dino
  • PlayMais  Class FUN TO PLAY FIRE TRUCK
  • PlayMais  ® Class ic FUN TO PLAY MASSEN

Adviesprijs
16,99 €
Prijs
12,09 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
4,90 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A253338

EAN: 4041077005938

PlayMais Classic VINNEN TOT PLAY Dino
Deze tekst is automatisch vertaald.
PlayMais ®. Een doos vol creativiteit!

PlayMais ® is een natuurlijk speelgoed voor het handwerk, dat biologisch afbreekbaar is en het milieu niet vervuilt. Het wordt ook ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. Het wordt geproduceerd op Basis basis van maïsgriesmeel en water en wordt gekleurd met voedingskleurstoffen. PlayMais ® kan worden vervormd, press en, gesneden en nog veel meer. Het kleeft aan elkaar door bevochtiging met water en op veel verschillende oppervlakken zoals papier en karton, glas en zelfs op bloempotten. Het is eenvoudig. Alles wat je nodig hebt is een beetje water en je fantasie. Door eenvoudig spelen en knutselen geeft ® elk kind een snel gevoel van prestatie en bevordert het de motoriek, creativiteit en de ontwikkeling van uw kind. Dit maakt het bijzonder pedagogisch waardevol. Dankzij de oneindige ontwerpmogelijkheden zijn er geen grenzen aan het plezier en de Fanta mogelijkheden om ze in te stellen.

De FUN TO PLAY-serie van PlayMais ® is bij uitstek geschikt voor speels leren met ®. De dozen hebben een hoge educatieve waarde voor kinderen vanaf 3 jaar. Kinderen worden op een speelse en creatieve manier kennis laten maken met verschillende Theme dingen. Elke doos bevat meer dan 550 ®, voorgeperforeerde kartonnen platen met verschillende taken, instructies en knutselaccessoires. De pakketten van de FUN TO PLAY-serie staan garant voor meer dan 8 uur plezier! Bovendien wordt de overgang van 2-dimensionaal handwerk naar 3-dimensionaal ontwerp op speelse wijze overwonnen.

Details / Details
  • Inhoud: ca. 500 kleurrijke PlayMais ®-bouwstenen en ambachtelijke accessoires
  • inklusive 4 voorgeperforeerde Dinos kartonnen modellen om op te plakken en mee te spelen om de spannende wereld van de prehistorische dieren te ontdekken.
  • Pedagogisch waardevol, bevordert creativiteit en motorische vaardigheden
  • Gemaakt op Basis maïsgriesmeel en water, geverfd met voedingskleurstoffen
  • PlayMais ® is een biologisch afbreekbaar natuurproduct dat het milieu beschermt.
  • Gemaakt in Duitsland
  • Vanaf 3 jaar

Kijk uit waar je loopt!
Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar vanwege de kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Niet geschikt voor menselijke consumptie.

Productie:
Wanneer maïsgriesmeel als grondstof wordt gebruikt, wordt de volledige korrel gebruikt, waardoor het energie-intensieve zetmeelextractieproces wordt geëlimineerd. Van de teelt tot en met de afzet staat het concept van duurzaam beheer in het hele productieproces voorop:

De teelt vindt plaats op braakgelegde grond in de buurt van de andor productielocatie. De geproduceerde hoeveelheid wordt op gelijkwaardige wijze in de vorm van biologisch afbreekbaar afval afgevoerd naar de biogasinstallatie van het bedrijf, die elektriciteit, koude en warmte produceert voor een milieuvriendelijke productie.

De resten van de biogasinstallatie worden gebruikt Basis voor de bemesting van de volgende maïsoogst. Op deze manier wordt de natuurlijke kringloop gedurende het gehele productieproces gesloten. Eindige grondstoffen en energiebronnen worden zo beschermd en de natuur heeft er baat bij. De maïs wordt uitsluitend voor industrieel gebruik geteeld, dus er wordt geen maïs gebruikt die als voedsel of voeder wordt geteeld.

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: PlayMais Classic VINNEN TOT PLAY Dino
5
4 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 3
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

PlayMais Classic VINNEN TOT PLAY Dino
PlayMais Classic VINNEN TOT PLAY Dino
Adviesprijs 16,99 €
12,09 €