Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

plum Klimkubus van hout
Momenteel uitverkocht
Prijs
857,27 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A207372

EAN: 5036523051033

plum Klimkubus van hout
Deze unieke klimkubus biedt tal van activiteiten - een speeltuin met een 2,4 m lange glijbaan, een bagagenet, een klimmuur met gekleurde handgrepen, houten ladders, Trapez stokken en Monkey stokken nodigen je uit om te klimmen, schommelen, glijden en verstoppen. Door het laten zakken van de camouflage gekleurde stoffen roldeur van FSC®-gecertificeerd hout, die stabiliteit en duurzaamheid belooft, kan een geheime speelruimte in de kubus worden gecreëerd. De hoogwaardige klimkubus zorgt voor een veilige en gevarieerde speelervaring voor je kinderen.

Details:
 • De unieke houten klimkubus biedt avontuurlijk plezier tijdens het klimmen, schommelen, glijden en verstoppen.
 • Eigenschappen: speelruimte met 2,4 m lange glijbaan, bagagenet, klimwand met kleurrijke hand- en voetgrepen, houten ladders, Trapez palen en stokken en Monkey staven
 • Camouflage gekleurde roldeur zorgt voor een geheime speelruimte in de kubus
 • Met behulp van een tuinslang kan de golfgeleider worden omgebouwd tot een waterglijbaan en garandeert zo nog meer plezier.
 • Gemaakt van hoogwaardig FSC®-gecertificeerd Europees sparrenhout, dat een optimale dikte, duurzaamheid en sterkte belooft.
 • 12 maanden fabrieksgarantie op de duurzaamheid van het hout en tegen schade door insecten
 • De levering vindt plaats in een vlakke verpakking en met begrijpelijke constructie-instructies, alle onderdelen zijn voorgeboord.
 • Afmetingen: 2,13 x 3,57 x 3,57 x 2,00 m.
 • materiaal: hout
 • Aantal verpakkingen: 6
 • Leeftijd: vanaf 3 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Gevaar voor letsel! beach Houd een veilige afstand van 20 voet binnen de omtrek. Alleen voor privé-gebruik. Alleen voor gebruik buitenshuis. Kinderen moeten onder toezicht staan van een volwassene tijdens het spelen. Maximaal gebruik tot de leeftijd van 12 jaar. Maximaal gebruikersgewicht: 50 kg per station spel/element.

Verzendinformatie

Levering per speditie:

De passende leverdatum wordt telefonisch met de desbetreffende logistieke partner met je afgestemd. Er is daarom een telefoonnummer nodig voor de bestelling van dit artikel. Op deze manier wordt het persoonlijk in ontvangst nemen van de bestelling gewaarborgd.

Het uitladen van de bestellinh zal door de logistieke partner tijdens de bezorging worden gedaan.

Voor een probleemloze bezorging dienen vrije toegangswegen worden gegarandeerd. De goederen worden voor het huis afgeleverd.


Onze bestsellers