Ravensburger Eerst tellen tot 5
NIEUW
Prijs
9,49 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A402918

EAN: 4005556052332

Ravensburger Eerst tellen tot 5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Product details:
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
  • Met deze kaderpuzzel leren kleine puzzelbeginnelingen de afzonderlijke stukjes aan de hand van hun vorm en de context van het motief in de passende uitsparingen te plaatsen.
  • Als het aan de kleine puzzelaars ligt, is het mooiste dat de stukjes na het voltooien van de puzzel via de gaten van achteren uit het frame kunnen worden gedrukt.
  • Legpuzzels met de juiste moeilijkheidsgraad laten de kinderen groeien met de uitdaging, versterken hun zelfvertrouwen en zijn vooral erg leuk.
  • De kinderen trainen spelenderwijs hun waarneming, logisch denken en oog-handcoördinatie.
  • Stevige onderdelen van karton garanderen de duurzaamheid van het speelgoed
Afmetingen en gewicht:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 37,3 x 29,3 x 0,5 cm
  • Gewicht: 0,29 kg

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Ravensburger

Ravensburger - speelgoed met tradities

Ravensburger is al ruim honderd jaar een begrip als het om speelgoed gaat. Zeker de traditionele puzzels van Ravensburger zijn vandaag de dag niet weg te denken. Al voor hele kleine kindjes is er speelgoed van Ravensburger om de nieuwsgierigheid te prikkelen, waarna het speelgoed steeds uitdagender wordt. Ontdek al onze producten van Ravensburger hier!


Onze bestsellers

Ravensburger Eerst tellen tot 5
Ravensburger Eerst tellen tot 5
9,49 €