Ravensburger Frame puzzel - Beneden in de zee 30 stukjes

Ravensburger Frame puzzel - Beneden in de zee 30 stukjes



Prijs
9,49 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A341642

EAN: 4005556055661

Ravensburger Frame puzzel - Beneden in de zee 30 stukjes
Deze tekst is automatisch vertaald.
Waar hoort deze hoek thuis? Passen deze puzzelstukjes in elkaar? Framepuzzels zijn ideaal voor beginnende puzzelaars vanaf 3 jaar, vanwege het aantal en de grootte van de stukjes. Het puzzelraam met de contourlijnen van de puzzelstukjes vergemakkelijkt het correct insteken en dient tevens als praktische puzzelbasis, ook voor onderweg. Stevige kartonnen stukken garanderen de duurzaamheid van het speelgoed. Ravensburger Frame puzzels zijn verkrijgbaar met 15 of 30-48 stukjes en kleurrijke motiefwerelden.

Alles in het frame - leeftijdsgeschikt puzzelplezier met basis. Spelenderwijs en met veel plezier trainen puzzels de waarneming, het kortetermijngeheugen en het logisch denken van kinderen. Het verbetert ook de hand-oog coördinatie en het geduld. Legpuzzels met de juiste moeilijkheidsgraad laten kinderen meegroeien met de uitdaging, versterken hun zelfvertrouwen en zijn bovenal erg leuk. In de grote selectie van Ravensburger kinderpuzzels met de populairste motieven, van 2 stukjes tot 300 stukjes, is er gegarandeerd de juiste puzzel voor elk kind.

De veiligheid van alle gebruikte materialen wordt bevestigd door een onafhankelijk instituut. Al meer dan 100 jaar ontwikkelen wij puzzels zoals kinderen ze graag zien: aan de leeftijd aangepast qua motief, aantal stukjes en grootte.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 37,3 x 29,3 x 0,5 cm
  • puzzelstukjes: 30
  • Leeftijd: vanaf 4 jaar

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Ravensburger

Ravensburger - speelgoed met tradities

Ravensburger is al ruim honderd jaar een begrip als het om speelgoed gaat. Zeker de traditionele puzzels van Ravensburger zijn vandaag de dag niet weg te denken. Al voor hele kleine kindjes is er speelgoed van Ravensburger om de nieuwsgierigheid te prikkelen, waarna het speelgoed steeds uitdagender wordt. Ontdek al onze producten van Ravensburger hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Ravensburger Frame puzzel - Beneden in de zee 30 stukjes
5
498 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 433
 
4 Sterren
| 46
 
3 Sterren
| 15
 
2 Sterren
| 2
 
1 Ster
| 2
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Ravensburger Frame puzzel - Beneden in de zee 30 stukjes
Ravensburger Frame puzzel - Beneden in de zee 30 stukjes
9,49 €