Ravensburger Kinderen Sudoku
Prijs
7,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A341560

EAN: 4005556208500

Ravensburger Kinderen Sudoku
Deze tekst is automatisch vertaald.
De spannende en tegelijkertijd ontspannende logische training voor een speler vanaf 5 jaar. In het begin worden 4x4 Sudokus opgelost, geleidelijk aan de steeds lastigere 6x6 Sudokus. Op de voorkant van de puzzelkaart staan de beginposities en op de achterkant kan later de oplossing worden nagekeken. De velden op het bord zijn gevuld met gekleurde fiches waarop grappige dieren of getallen staan afgebeeld. Geen enkele kleur mag herhaald worden in een rij, kolom of vierkant. Hersens zijn hier vereist en de leercurve loopt steil omhoog! Een hersensport die uitdaagt en ontspant tegelijk!

Hersenkrakers voor slimme kinderen: Hoort de sluwe vos of liever de brutale kaketoe in dit veld thuis? Slimheid is vereist bij het oplossen van een 4x4 of 6x6 Sudoku puzzel. 30 puzzelkaarten bepalen welke fiches er bij het begin op het speelbord komen te liggen. Dan moet je goed nadenken en combineren: Geen enkele kleur mag worden herhaald in een rij, kolom of gemarkeerd vierkant. Beginners beginnen op het 4x4-plan en worden geleidelijk enthousiast voor meer uitdagende taken. U kunt kiezen tussen grappige dieren en nummers voor de kleurenchips. Het wordt elke keer weer spannend als je na het oplossen van de Sudoku op de achterkant van de puzzelkaart kijkt of alles klopt.

De logische training voor één speler vanaf 5 jaar versterkt het combinatievermogen enorm en is even opwindend als ontspannend !

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 18,3 x 11,5 x 3,7 cm
  • Aantal spelers: 1 speler
  • Leeftijd: vanaf 5 jaar

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Ravensburger

Ravensburger - speelgoed met tradities

Ravensburger is al ruim honderd jaar een begrip als het om speelgoed gaat. Zeker de traditionele puzzels van Ravensburger zijn vandaag de dag niet weg te denken. Al voor hele kleine kindjes is er speelgoed van Ravensburger om de nieuwsgierigheid te prikkelen, waarna het speelgoed steeds uitdagender wordt. Ontdek al onze producten van Ravensburger hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Ravensburger Kinderen Sudoku
5
6 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 6
 
4 Sterren
| 0
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Ravensburger Kinderen Sudoku
Ravensburger Kinderen Sudoku
7,99 €