reer Flessenwarmer TurboFood
Adviesprijs
29,99 €
Prijs
28,15 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A342911

EAN: 4013283330401

reer Flessenwarmer TurboFood
Deze tekst is automatisch vertaald.
Als je kleine lieveling honger heeft, moet het vaak heel snel gaan. Maar vitaminen en eiwitten zijn bijzonder gevoelig voor warmte en kunnen worden vernietigd als bijvoorbeeld kant-en-klare melkvoeding te heet wordt doorgeroerd of te sterk wordt verhit. Hierdoor worden belangrijke bestanddelen in het voedsel vernietigd, wat uw kind dan mist. Daarom moet u bij de bereiding van babyvoeding letten op bijzonder zachte verhitting. Dankzij de TurboFood babyvoedingverwarmer kunt u de voeding niet alleen snel en gemakkelijk verwarmen, maar ook voor een gelijkmatige en zachte verwarming zorgen.

Snelle en doeltreffende verwarming
De TurboFood babyvoedingverwarmer verwarmt babyvoeding zacht en gelijkmatig met stoom. De ingesloten stoomring zorgt ervoor dat de hete stoom de fles omringt en dus gelijkmatig verwarmt. Hierdoor wordt het voedsel snel en effectief verwarmd en kan het binnen 90 seconden* worden bereid.

Flexibele babyvoeding opwarming
De TurboFood is ideaal voor alle voedselcontainers met een diameter tot 70 mm. Dit betekent dat hij niet alleen geschikt is voor alle gangbare babyvoedingpotjes, maar ook voor alle standaard- en wijde halsflessen.

Gemakkelijk te gebruiken
De babyvoedingverwarmer is bijzonder gemakkelijk in het gebruik. Je zet hem aan met een druk op de knop en je kunt gaan. Als de babyvoedingwarmer eenmaal aanstaat, hoeft u niet veel meer te doen. De TurboFood detecteert wanneer het voedsel de juiste temperatuur heeft bereikt en schakelt zichzelf dan uit. Het controlelampje laat u weten of de TurboFood nog bezig is met het opwarmen van het voedsel of dat het opwarmen al klaar is.

Comfortabel en veilig
De melkflessen en babyflessen worden verwarmd in een speciaal flessenmandje in de TurboFood. Dit heeft verschillende voordelen: Het zorgt voor een gelijkmatigere verdeling van de warmte, voorkomt ook dat de babyflesjes en -potjes oververhit raken op het contactoppervlak met het toestel en, last but not least, kunt u de verwarmde fles heel gemakkelijk uit de babyvoedingswarmer halen.

Incl. kleine maatbeker
Om het vullen te vergemakkelijken, wordt de babyvoedingverwarmer geleverd met een maatbeker met een praktische schenktuit. Dankzij de geïntegreerde maatverdeling kunt u de exacte hoeveelheid water afmeten die nodig is. De hoeveelheid water die nodig is, hangt altijd af van de hoeveelheid babyvoeding die moet worden opgewarmd en de voedingscontainer (glas of plastic). Een snelle blik op de gebruiksaanwijzing vertelt u hoeveel water u voor welke fles nodig hebt.

Product details:
  • Snel opwarmen van babyvoeding met stoom in slechts 90 seconden*.
  • Zachte en gelijkmatige verwarming
  • Voor alle gangbare babyvoedingpotjes, standaard- en wijdhalsflessen (max. ø 70 mm)
  • Snelle en doeltreffende verwarming
  • Praktische maatbeker voor het exact vullen van de gewenste hoeveelheid water
  • Gemakkelijk te gebruiken: optisch controlelampje tijdens de verwarmingsfase - schakelt automatisch uit wanneer klaar
  • Praktische mand: voor het gemakkelijk uitnemen van flessen of potten
*Verwarmt 120ml vloeistof van kamertemperatuur tot drinktemperatuur (240ml fles)

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Reer

Reer - Voor meer veiligheid en welzijn

Het Duitse merk REER staat al meer dan 90 jaar klaar voor families in hun dagelijkse uitdagingen. Om de kleinsten de grootste veiligheid te bieden heeft Reer als missie “meer zekerheid voor kinderen”. Met de veiligheidsproducten van Reer kunnen ouders eenvoudig een veilige leefomgeving creëren zodat de kleine veilig de grote wereld rondom zich kan ontdekken. De uitvindingen en producten ontwikkeld door Reer, waaronder flessenwarmers, babyfoons, traphekjes of commode straalkachels, zijn een onmisbaar onderdeel van een moderne kinderkamer. De vele praktische producten vergemakkelijken het soms stressvolle dagelijks leven van ouders en zorgen voor een grotere welzijn in het hele gezin.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: reer Flessenwarmer TurboFood
4.5
10 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 6
 
4 Sterren
| 4
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

reer Flessenwarmer TurboFood
reer Flessenwarmer TurboFood
Adviesprijs 29,99 €
28,15 €