reer Hoekbescherming voor tafels, 12 stuks
Momenteel uitverkocht

reer Hoekbescherming voor tafels, 12 stuks

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
6,94 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A231531

reer Hoekbescherming voor tafels, 12 stuks
Als kinderen hun eerste stapjes zetten en zich aan meubels vasthouden, is een hoek van de tafel gevaarlijk. Meer als de helft van de ongelukken bij kinderen zijn valpartijen. Vooral het hoofd van het kindje wordt in gevaar gebracht en heeft bijzondere bescherming nodig. Met deze hoekbeschermers worden de hoeken van tafels, meubels en vensterbanken minder scherp. Hij kan eenvoudig aan elke meubel-hoek bevestigd worden.

Bij te snijden en flexibel aan te passen
Ook voor smalle tafelbladen geschikt
De hoekbescherming kan individueel aangepast worden. Zelfs glazen tafels en dunne tafelbladen kunnen zo beveiligd worden.

universeel te gebruiken
Snelle en eenvoudige (de-)montage.


Bijzonder veilig.
Zachte vormgeving en speciale structuur dempen een val. De hoekbescherming is gemaakt uit hoogwaardig kunststof, vrij van Phthalaten en PVC

• Beschermt tegen scherpe hoeken en kanten
• eenvoudige montage en stevige bevestiging
• zacht materiaal en een speciale ribbelstructuur absorberen de schokken
• hoogte is individueel uit te knippen/snijden - ideaal voor dunne tafelbladen en glazen tafels
• decent design
• hoogwaardig kunststof, vrij van fthalaten en PVC

• made in Germany
• Transparant
• Inhoud: 12 stuk

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Reer

Reer - Voor meer veiligheid en welzijn

Het Duitse merk REER staat al meer dan 90 jaar klaar voor families in hun dagelijkse uitdagingen. Om de kleinsten de grootste veiligheid te bieden heeft Reer als missie “meer zekerheid voor kinderen”. Met de veiligheidsproducten van Reer kunnen ouders eenvoudig een veilige leefomgeving creëren zodat de kleine veilig de grote wereld rondom zich kan ontdekken. De uitvindingen en producten ontwikkeld door Reer, waaronder flessenwarmers, babyfoons, traphekjes of commode straalkachels, zijn een onmisbaar onderdeel van een moderne kinderkamer. De vele praktische producten vergemakkelijken het soms stressvolle dagelijks leven van ouders en zorgen voor een grotere welzijn in het hele gezin.