reer klinische thermometer ExpressTemp, digital
Prijs
8,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A343269

EAN: 4013283981122

reer klinische thermometer ExpressTemp, digital
Deze tekst is automatisch vertaald.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A343269.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Instructies voor gebruik

Koorts is geen ziekte, maar een beschermende reactie van het lichaam tegen infecties. Door de temperatuurstijging gaat het lichaam zelf de strijd aan met verschillende ziekteverwekkers. Hoge koorts kan echter belangrijke lichaamsfuncties ernstig belemmeren en is een grote belasting, vooral voor het gevoelige organisme van kleine kinderen. Met de klinische thermometer digital en ExpressTemp kunt u de temperatuur van uw kleintje snel en gemakkelijk controleren.

Bijzonder zachte koorts inname
Tijdens de koortsmeting gedragen kleintjes zich vaak onrustig, waardoor het bijna onmogelijk is nauwkeurige metingen te verrichten. Niettemin is de meest betrouwbare manier om een temperatuur te meten het meten in de bodem. Daarom heeft de ExpressTemp een extra korte meettijd van slechts 10 seconden. Dankzij de flexibele meetpunt is het nemen van een rectale temperatuur gemakkelijk, zelfs voor een wriemelende baby, en vermindert het risico op verwondingen bij de kleintjes.

Bijzonder huidvriendelijk
De ExpressTemp is uitgerust met een vergulde meetpunt. Dankzij het anti-allergische gouden uiteinde is de thermometer niet alleen ideaal voor mensen met een allergie, maar is hij ook bijzonder zacht voor de gevoelige babyhuid. Dit is ook bevestigd door dermatest, dat onze thermometer een "zeer goede" beoordeling heeft gegeven.

Goed geïnformeerd
De thermometer is voorzien van een groot LCD-scherm. Na het inschakelen van de thermometer wordt automatisch de laatst gemeten temperatuur weergegeven. Op die manier kunt u de temperatuurontwikkeling van uw kind gemakkelijk volgen.

Hygiënische opslag
Na gebruik kan de waterdichte thermometer snel en gemakkelijk onder warm, stromend water worden gereinigd. Voor bijzonder hygiënisch gebruik kunt u de Class icTemp vervolgens opbergen in de meegeleverde beschermhoes. Met name om hygiënische redenen is het echter aan te bevelen dat ieder lid van het gezin zijn eigen thermometer heeft.

Product details:
 • Met flexibele meetpunt
 • Korte meettijd: ongeveer 10 seconden
 • Dermatologisch getest
 • Bijzonder huidvriendelijk, geschikt voor mensen met een allergie
 • Akoestisch koortsalarm wanneer de temperatuur hoger is dan 37,6°C
 • Laatste meting wordt opgeslagen
 • Waterdicht
 • Met automatische uitschakeling
Omvang van de levering:
 • 1 x thermometer
 • 1 x LR41 batterij
 • 1 x beschermhoes
 • 1 x gebruiksaanwijzing

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Reer

Reer - Voor meer veiligheid en welzijn

Het Duitse merk REER staat al meer dan 90 jaar klaar voor families in hun dagelijkse uitdagingen. Om de kleinsten de grootste veiligheid te bieden heeft Reer als missie “meer zekerheid voor kinderen”. Met de veiligheidsproducten van Reer kunnen ouders eenvoudig een veilige leefomgeving creëren zodat de kleine veilig de grote wereld rondom zich kan ontdekken. De uitvindingen en producten ontwikkeld door Reer, waaronder flessenwarmers, babyfoons, traphekjes of commode straalkachels, zijn een onmisbaar onderdeel van een moderne kinderkamer. De vele praktische producten vergemakkelijken het soms stressvolle dagelijks leven van ouders en zorgen voor een grotere welzijn in het hele gezin.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: reer klinische thermometer ExpressTemp, digital
5
97 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 87
 
4 Sterren
| 8
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 1
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

reer klinische thermometer ExpressTemp, digital
reer klinische thermometer ExpressTemp, digital
8,99 €