REER KOORTSTHERMOMETER KIKKER met flexibele punt (9808)

REER KOORTSTHERMOMETER KIKKER met flexibele punt (9808)

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • REER KOORTSTHERMOMETER EEND met flexibele punt (9809)

Adviesprijs¹ 8,53 €
4,35 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 4,18 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A018968

REER KOORTSTHERMOMETER KIKKER met flexibele punt (9808)
REER KOORTSTHERMOMETER KIKKER met flexibele punt

Speciaal ontworpen voor kinderen. De vrolijke kikker vermindert de angst voor de rectale meting. De flexibele punt maakt het meten van de temperatuur eenvoudiger. De meting is snel en nauwkeurig.

Goed afleesbaar display
Meting ca. 30 sec.
Koortsalarm vanaf 37,8°C
Signaaltoon aan het eind van de meting
Spatwaterdicht
Gekeurd volgens EU-Richtlijnen

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Reer

Reer - Voor meer veiligheid en welzijn

Het Duitse merk REER staat al meer dan 90 jaar klaar voor families in hun dagelijkse uitdagingen. Om de kleinsten de grootste veiligheid te bieden heeft Reer als missie “meer zekerheid voor kinderen”. Met de veiligheidsproducten van Reer kunnen ouders eenvoudig een veilige leefomgeving creëren zodat de kleine veilig de grote wereld rondom zich kan ontdekken. De uitvindingen en producten ontwikkeld door Reer, waaronder flessenwarmers, babyfoons, traphekjes of commode straalkachels, zijn een onmisbaar onderdeel van een moderne kinderkamer. De vele praktische producten vergemakkelijken het soms stressvolle dagelijks leven van ouders en zorgen voor een grotere welzijn in het hele gezin.
REER KOORTSTHERMOMETER KIKKER met flexibele punt (9808)
Adviesprijs¹ 8,53 €
4,35 €