Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Nu extra sparen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
reer Mok Growing Set van 2, roze
Adviesprijs
11,99 €
Prijs
10,92 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A342896

EAN: 4013283220948

reer Mok Growing Set van 2, roze
Deze tekst is automatisch vertaald.
Of het nu ontbijt, lunch of avondeten is, elke maaltijd is een oefentijd voor uw kind. De reer serviesset uit de serie Growing is bijzonder geschikt om zelfstandig te leren eten - de grootte en het gewicht zijn optimaal aangepast aan de motoriek en de kracht van peuters. Dankzij de grondstofbesparende productie zijn de reer Growing-producten bijzonder duurzaam.

Meer plezier bij het eten
Eten van servies in vrolijke kleuren smaakt veel beter, want het is niet alleen het eten dat bepaalt of je lieveling van de maaltijd geniet. Daarom kunnen de serviessets in frisse kleuren perfect worden gecombineerd en toveren ze een kleurrijk gedekte tafel tevoorschijn - precies zoals uw kind het graag heeft. Dit wekt de nieuwsgierigheid en de belangstelling voor voedsel en bevordert de ontwikkeling van actieve eetgewoonten.

Robuust en gemakkelijk schoon te maken
Vooral wanneer je kleintje leert eten, is het volkomen normaal dat er spanning op kommen en borden staat. Het servies reer met zijn robuuste oppervlak is bestand tegen de zware omstandigheden van het dagelijkse leven met kinderen en kan ook zonder problemen in de magnetron worden gebruikt. Voor een bijzonder gemakkelijke en hygiënische reiniging kan het vaatwerk ook in de vaatwasmachine worden gereinigd.

Voor water, sappen, thee en nog veel meer
Dankzij de geoptimaliseerde vorm maakt de reer bekerset het grijpen en vasthouden comfortabeler en hanteerbaarder voor kleine kinderhandjes. Ook al gaat er altijd wel iets mis bij het drinken, met de Growing bekers van reer is het veel comfortabeler.

Bevordert zelfstandig eten
Om uw kind in staat te stellen zelfstandig te eten, moet het kinderservies bijzonder goed aanvoelen. De natuurlijke matte oppervlaktestructuur van het reer servies ligt goed in de hand en maakt het voor uw kind gemakkelijker vast te pakken en vast te houden. De grootte en het gewicht van elk stuk servies is ideaal voor kinderhanden en kan gedurende de hele kindertijd worden gebruikt.

Geen risico op verwondingen
Elk servies uit de serie reer Growing heeft uitsluitend afgeronde hoeken - in combinatie met het breukvaste materiaal zorgen deze altijd voor veilig gebruik en geven ze het Growing servies een tijdloos elegante uitstraling. Vooral bij de eerste eetpogingen is het niet onmogelijk dat borden of kopjes omvallen. Het splintervrije materiaal voorkomt breuk en splinters, die bijzonder gevaarlijk kunnen zijn voor kleine kinderen.

Vrij van schadelijke stoffen (BPA, melamine en PVC)
Als levensmiddelen worden bewaard of verhit in recipiënten die melamine bevatten, kunnen de schadelijke melamine en formaldehyde uit het vaatwerk oplossen en op het voedsel worden overgedragen. Daarom is het bijzonder belangrijk om niet alleen aandacht te besteden aan lekker eten, maar ook aan de materialen van het servies. Het servies van de Growing-serie bestaat voor 80% uit hernieuwbare grondstoffen zoals hout en suiker en is vrij van melamine, BPA en PVC (getest door een onafhankelijk testlaboratorium).

Veelzijdig gebruik
Het hoogwaardige kinderservies is ideaal voor dagelijks gebruik thuis, maar het is ook een goed alternatief voor wegwerpservies buiten de 4 muren. Het servies is stapelbaar en kan dus plaatsbesparend worden opgeborgen en meegenomen. Dankzij zijn lichte en onbreekbare eigenschappen is hij ook ideaal voor kampeertochten, picknicks of andere uitstapjes.

Milieubewust & duurzaam
Als familiebedrijf in de baby-industrie is het verantwoord en duurzaam gebruik van de natuur en haar grondstoffen een logisch gevolg om de volgende generatie te beschermen. Het reer servies voor kinderen is gemaakt van 80% hernieuwbare grondstoffen zoals hout en suiker.

Product details:
  • Bijzonder licht en onbreekbaar
  • Geschikt voor vaatwasser en magnetron (max. 600 W)
  • Voldoet aan veiligheidsnorm EN 14372 (veiligheidseisen en tests voor bestek en serviesgoed)
  • Vrij van BPA, PVC en melamine
  • Materiaal: Gemaakt van 80% hernieuwbare grondstoffen (zoals suiker, hout uit Duitsland)
  • Leveringsomvang: 1 x beker roze, 1 x beker roze
Toepassing:
Voor het eerste gebruik en na elk gebruik reinigen met een mild afwasmiddel in heet water of in de vaatwasser in het bovenste mandje. Roer bij het opwarmen in de magnetron altijd het voedsel om voor gelijkmatige verwarming! Stel het servies nooit bloot aan extreme hitte om materiële schade te voorkomen!

Veiligheidsinstructies: Controleer voor elke maaltijd de temperatuur van het voedsel om verbranding te voorkomen.Het artikel mag alleen worden gebruikt voor het doel waarvoor het is bestemd. Dit artikel is geen speelgoed en mag alleen onder toezicht van een volwassene worden gebruikt. Niet gebruiken als er tekenen van defecten zijn.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Reer

Reer - Voor meer veiligheid en welzijn

Het Duitse merk REER staat al meer dan 90 jaar klaar voor families in hun dagelijkse uitdagingen. Om de kleinsten de grootste veiligheid te bieden heeft Reer als missie “meer zekerheid voor kinderen”. Met de veiligheidsproducten van Reer kunnen ouders eenvoudig een veilige leefomgeving creëren zodat de kleine veilig de grote wereld rondom zich kan ontdekken. De uitvindingen en producten ontwikkeld door Reer, waaronder flessenwarmers, babyfoons, traphekjes of commode straalkachels, zijn een onmisbaar onderdeel van een moderne kinderkamer. De vele praktische producten vergemakkelijken het soms stressvolle dagelijks leven van ouders en zorgen voor een grotere welzijn in het hele gezin.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: reer Mok Growing Set van 2, roze
4
5 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 2
 
4 Sterren
| 2
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

reer Mok Growing Set van 2, roze
reer Mok Growing Set van 2, roze
Adviesprijs 11,99 €
10,92 €