reer Schepje melkpoeder
Prijs
6,49 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A342878

EAN: 4013283210123

reer Schepje melkpoeder
Deze tekst is automatisch vertaald.
Als je baby honger heeft, telt elke seconde. Dit is waar de reer melkpoeder portioneerder te hulp schiet. De melkpoederportioneerder bestaat uit 3 blikken en een deksel met een trechter en helpt u de juiste hoeveelheid poeder in exacte porties te bereiden. Zo ben je voorbereid als je baby om eten vraagt.
De reer melkpoederportioneerder is ook de oplossing voor onderweg, om uw melkpoeder veilig en onmiddellijk bij de hand te hebben op een plaatsbesparende manier.

Gemakkelijk vullen
De potjes hebben een extra wijde opening, waardoor het gemakkelijk is het poeder in het potje te doen. Dankzij de grote opening kunnen de blikjes ook gebruikt worden als snackdoosjes wanneer uw kind de melkleeftijd al ontgroeid is. Zo kunnen bijvoorbeeld fruit, koekjes en muesli veilig worden vervoerd en heeft u altijd een snack bij de hand als uw kind onderweg honger krijgt.

Gemakkelijk gieten van het poeder
Als je kleintje honger krijgt, moet het meestal snel gaan. Met de vultrechter kunt u de melk bijzonder snel bereiden. Schroef eenvoudig het deksel op de voorraaddoos en het poeder kan in de fles worden gevuld. Op die manier vermijdt u het omslachtige en tijdrovende decanteren van het poeder met een lepel. Bovendien bent u er zeker van dat al het poeder in de fles terechtkomt en dat u niet de helft mist.

Kwaliteit en veiligheid
Om baby's en peuters maximale bescherming te bieden, worden reer producten gecontroleerd volgens strenge testnormen. Het artikel ondergaat niet alleen interne tests, maar wordt ook door onafhankelijke instituten onderzocht. De reer melkpoederportioneerder werd getest volgens de huidige veiligheidsnorm EN 14372 (artikelen voor baby's en jonge kinderen - bestek en serviesgoed). Zij bevestigden onder meer dat het product reer het poeder smaakloos bewaart en gebruik maakt van voedselveilig plastic - uiteraard vrij van BPA en gevaarlijke weekmakers.

Product details:
  • Voor het portioneren van melkpoeder onderweg en thuis
  • Alle potjes zijn afzonderlijk afsluitbaar en kunnen apart gebruikt worden
  • Praktische vultrechter op het deksel om het poeder in de fles te gieten
  • Ook geschikt voor kant-en-klare pap, theepoeder, enz.
  • Materiaal: hoge kwaliteit tiger , voedselveilig plastic
  • Vrij van BPA en gevaarlijke weekmakers
  • Voldoet aan veiligheidsnorm EN 14372
Toepassing:
  • Vul blikjes met melkpoeder, inhoud ca. 40g poeder
  • Vul melkpoeder in de fles met een trechter
  • Voor het eerste gebruik en na elk gebruik reinigen met een mild afwasmiddel in heet water of in de vaatwasser in het bovenste mandje. Niet koken of schoonmaken in de verdamper.
Veiligheidsinstructies: Dit artikel is geen speelgoed, gebruik het alleen waar het voor bedoeld is. Niet opwarmen in de magnetron. Niet gebruiken als er tekenen van defecten zijn.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Reer

Reer - Voor meer veiligheid en welzijn

Het Duitse merk REER staat al meer dan 90 jaar klaar voor families in hun dagelijkse uitdagingen. Om de kleinsten de grootste veiligheid te bieden heeft Reer als missie “meer zekerheid voor kinderen”. Met de veiligheidsproducten van Reer kunnen ouders eenvoudig een veilige leefomgeving creëren zodat de kleine veilig de grote wereld rondom zich kan ontdekken. De uitvindingen en producten ontwikkeld door Reer, waaronder flessenwarmers, babyfoons, traphekjes of commode straalkachels, zijn een onmisbaar onderdeel van een moderne kinderkamer. De vele praktische producten vergemakkelijken het soms stressvolle dagelijks leven van ouders en zorgen voor een grotere welzijn in het hele gezin.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: reer Schepje melkpoeder
5
13 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 11
 
4 Sterren
| 2
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

reer Schepje melkpoeder
reer Schepje melkpoeder
6,49 €