roba Combibedje Maurice
Exclusief
roba Combibedje Maurice
Prijs
329,90 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 21 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A294532

EAN: 4005317323299

roba Combibedje Maurice
Deze tekst is automatisch vertaald.
De Maurice roba combi-bedje is de hoge light in de baby- of kinderkamer dankzij de grote Design s. Het kind en het babybedje dat met je kindje meegroeit vanaf de geboorte.

De bovenste ligpositie van de 3-voudig in hoogte verstelbare combibedden is bijzonder rugvriendelijk voor u als ouder van een baby. Vanaf deze comfortabele hoogte kunt u uw baby gemakkelijk uit het kinderbedje tillen. Door middel van de 3 uitneembare sliptreden in het rasterelement van de wieg kan uw peuter er veilig in en uit. Wanneer uw kind groter is, kan het combi-bedje worden omgebouwd tot een Junior bed met de apart verkrijgbare ombouwbare zijkanten en een paar handbewegingen. Het hoofd- en voeteneindgedeelte van de combi-bedden kunnen worden gescheiden. Het roba kinderbed en Junior bed heeft een ligvlak van 70 x 140 cm, hoogwaardige lattenbodem en geen zichtbare schroeven in het bedfront. Als u van uw babybedje een hemelse plek wilt maken om te dromen, zijn de 4-delige babybeddensets roba bestaande uit kussen, deken, luifel en nest ideaal.

De roba Felix-combibedden zijn ontwikkeld en getest in Duitsland en voldoen aan de huidige veiligheidsnormen volgens EN 716 - 1+2:2017, zijn geproduceerd in de EU, zijn gecertificeerd met de Blauwe Engel en zijn eenvoudig te monteren.

Productdetails
  • 3-voudig in hoogte verstelbaar
  • 3 wicketsporten
  • Hoofd- en voetgedeelte deelbaar
  • Ombouwbaar tot een Junior bed met apart verkrijgbare ombouwbare zijkanten
Technische details
  • Kleur: wit / natuurlijk
  • Materiaal: spaanplaat, gemelamineerd
  • Ligvlak: breedte x lengte 70 x 140 cm
  • Afmetingen: breedte x lengte x hoogte 76 x 144 x 82 cm
Let op: Matras- en ombouwkanten zijn niet inbegrepen!

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Levering per speditie:

Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. De passende leverdatum wordt telefonisch met de desbetreffende logistieke partner met je afgestemd. Er is daarom een telefoonnummer nodig voor de bestelling van dit artikel. Op deze manier wordt het persoonlijk in ontvangst nemen van de bestelling gewaarborgd.

Het uitladen van de bestelling zal door de logistieke partner tijdens de bezorging worden gedaan.

Voor een probleemloze bezorging dienen vrije toegangswegen worden gegarandeerd. De goederen worden voor het huis afgeleverd.


Onze bestsellers

roba Combibedje Maurice
roba Combibedje Maurice
329,90 €