30% mode korting in de Sale 🚨
30% mode korting in de Sale 🚨
Nu ontdekken
00
Uren
00
Min.
00
Sec.

Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

Rotho Baby design  TOP WC-zitting fantastisch mauve
Momenteel uitverkocht

Rotho Baby design TOP WC-zitting fantastisch mauve


Prijs
12,50 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A294880

EAN: 4250226045224

Rotho Baby design TOP WC-zitting fantastisch mauve
Deze tekst is automatisch vertaald.
De welgevormde WC-zitting van Rotho Baby design in exclusieve kleuren is de ideale metgezel voor uw kind tijdens de overgang van het kinderpotje naar het volwassenentoilet.

De modern e-zitting vermindert de opening van het toilet en neemt zo de angst van uw kleintje om in het toilet te vallen weg. De ring met lift tussen de benen en hoge rugleuning biedt niet alleen ondersteuning bij het zitten, maar voorkomt ook dat er iets misgaat. Dankzij de ergonomische Design s past de zitting op alle conventionele toiletten en is hij zeer eenvoudig te installeren:
Verstel de zitting eenmalig met behulp van de pennen naar de toiletbril, samen met de antislipvoetjes is een stevige houvast gegarandeerd. Het matte oppervlak in het zitgedeelte voorkomt dat de tere huid van kinderen blijft plakken.

De zitting is gemaakt van hoogwaardig, chemisch veilig materiaal en belooft een lange levensduur. Na gebruik kan de wc-bril eenvoudig en comfortabel worden gereinigd met warm zeepwater.

De stijlvolle toiletzitting is ideaal te combineren met de bijpassende kruk, waardoor uw kind zelf op het toilet kan klimmen en gemakkelijker bij de wasbak kan komen om zijn handen te wassen. U moet het zitje ten vroegste vanaf de leeftijd van 24 maanden gebruiken, wanneer het evenwichtsgevoel en de lichaamsbeheersing van uw kind zijn ontwikkeld en de eerste fase van de zindelijkheidstraining met succes is afgerond.

Slimme oplossingen voor ouders en kind - Het Duitse merk Rotho Baby design ontwikkelt al meer dan 15 jaar hoogwaardige en innovatieve producten en is een betrouwbare kracht op het gebied van baby- en kinderopvang.

Eerste stap: Pottertraining (vanaf 18 maanden)
Vooral in de beginfase van het uitdrogen is de kinderpot een belangrijk hulpmiddel. Vanaf 18 maanden op zijn vroegst kan het gebruikt worden waar uw kind zich prettig voelt en is het de eerste stap weg van luiers en naar het toilet. Het moet worden gebruikt totdat het gevoel van evenwicht en controle over de lichaamsfuncties van uw kind voldoende is ontwikkeld.

Tweede stap (vanaf 24 maanden)
Als uw kind zijn of haar eigen evenwicht houdt en zijn of haar lichaamsfuncties al veilig onder controle heeft, is het beste moment om van het potje naar de wc-bril over te stappen. Het vermindert de opening van het toilet en neemt zo de angst van uw kind om binnen te vallen weg. Door het gebruik van een krukje is het toilet ook zelfstandig te bereiken en kunnen de voeten comfortabel zittend worden neergezet.

productdetails:
  • Stijlvolle WC-zitting uit de TOP-badkamercollectie van Rotho Baby design
  • Stijlvolle lijnen met effectieve hoogglans gepolijste en gestructureerde oppervlakken
  • Anatomisch en ergonomisch gevormd
  • Gemakkelijk aan te brengen op de toiletbril
  • De matte oppervlaktestructuur voorkomt het "plakken van de tere huid van de kont".
  • Geschikt voor alle conventionele WC's
  • Ergonomische en hoge rugleuning voor meer zitcomfort en ondersteuning
  • Dubbele spatbescherming
  • Antislipvoetjes
  • Gemakkelijk te reinigen: eenvoudig afvegen met warm zeepwater

Technische details:
  • Design : fantastisch mauve
  • Afmetingen: breedte x lengte x hoogte: 26,5 x 34,7 x 13,2 cm
  • Materiaal: Polypropyleen Kunststof

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Rotho

Rotho - voor het dagelijkse comfort

De innovatie producten van Rotho Babydesign helpen jou en jouw kindje in het dagelijkse leven. De hoogwaardige badartikelen als babybadjes en potjes, zijn verkrijgbaar in vele verschillende designs, waardoor er voor ieder wat wils bij zit. De Duitse kwaliteit is al jarenlang een betrouwbaar product op de internationale markt. Dit komt onder ander door de hoge eisen die Rotho Babydesign van haar producten eist. De perfect pasvormen zorgen voor veel comfort voor kindjes. Ontdek al onze producten van Rotho hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Rotho Baby design TOP WC-zitting fantastisch mauve
4.5
81 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 47
 
4 Sterren
| 19
 
3 Sterren
| 10
 
2 Sterren
| 3
 
1 Ster
| 2
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers