10% SALE-FINALE 💝
10% SALE-FINALE 💝
Code kopiëren:
SFNL1974
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Nu besparen
schleich ® Aardvarken 14863
NIEUW
Prijs
4,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A377313

EAN: 4059433532301

schleich ® Aardvarken 14863
Deze tekst is automatisch vertaald.
Product details:
  • Leeftijd: 3 jaar en ouder
  • Het aardvarken voelt zich thuis op de Afrikaanse savanne en lijkt met zijn lange oren meer op een konijn, maar heeft verder weinig gemeen met konijnen.
  • In plaats van wortels, eet hij liever mieren. Met zijn lange snuit snuffelt hij handig naar ondergronds levende insecten en graaft ze in een mum van tijd op.
  • Hij is vooral 's nachts actief. Wie blijft er lang genoeg wakker om het aardvarken gezelschap te houden?
Afmetingen en gewicht:
  • Afmetingen verpakking (lengte x breedte x hoogte): 7 x 2 x 2,5 cm
  • Gewicht: 0,01 kg

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Onze bestsellers

schleich ® Aardvarken 14863
schleich ® Aardvarken 14863
4,99 €