SCHLEICH Alligator 14727
Adviesprijs
7,99 €
Prijs 7,95 € Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
0,04 € (1%)
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-3 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A124446

SCHLEICH Alligator 14727
Alligator
Artikelnummer: 14727

WILD LIFE

Alligators zijn doormiddel van hun onderkaak makkelijk te herkennen. De tanden zijn namelijk vanaf de zijkant niet te zien.

De alligator is een gevaarlijk roofdier met buitengewoon sterke kaakspieren. Alleen de witte haai kan harder bijten als hij. Het interessante daaraan is: Enkel de spieren, die de kaak sluiten, zijn zo extreem sterk. De spieren die de snuit openen zijn zo zwak, dat ze zich met eenvoudig plakband laten toebinden. In vergelijking met de krokodil is de alligatot duidelijk breder. Hij leeft uitsluitend in meren en Rivieren in het zuid-oosten van de USA en China.

Details:
• Met beweegbare onderkaak!

Opgelet!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - SCHLEICH Alligator 14727
Gemiddelde klantenbeoordeling: 1 Beoordelingen
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
SCHLEICH Alligator 14727
Adviesprijs¹ 7,99 €
7,95 €
Top merken