Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

Schleich Arabische Merrie 13908
Momenteel uitverkocht
  • Schleich Arabische Hengst 13907

7,99 €
Prijs
7,88 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A278726

EAN: 4059433027883

Schleich Arabische Merrie 13908
De manen van de Arabische merrie van de Schleich® Horse Club worden gevlochten in drie mooie Spaanse vlechten.

Met haar rustige en ontspannen houding geeft de Arabische merrie van Schleich® Horse Club aan dat het temperamentvolle paardenras ook een zachte en gevoelige kant heeft. Haar staart heeft een interessante kleurstelling: Het is zwart van boven en wit van onder. Een ander hoogtepunt van de figuur zijn de donkere manen en de donkere voorpoten, omdat ze een spannend contrast vormen met de lichte vacht.

Weetje:
De elegante bocht in de neus maakt het gezicht van het Arabische paard bijzonder expressief.

Productdetails:
  • Themaw reld: Horse Club
  • Afmetingen: (LxBxH): 13,5 cm x 3,9 cm x 8,8 cm
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Onze bestsellers