Schleich Eenhoorn merrie 70570
Schleich Eenhoorn merrie 70570
Schleich Eenhoorn merrie 70570
13,26 €
Prijs inclusief BTW
Prijs
13,26 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A227901

Schleich Eenhoorn merrie 70570
Eenhoorn merrie

In de fantastische onderwater wereld leeft een familie eenhoorns. De beide ouders zorgen goed voor het kleine veulen. Kijk, wat voor mooie schelpen tekening de eenhoorn heeft en hoe mooi haar manen in de zon glinsteren.

Alleen als je heel veel geluk hebt, kan je de familie ontdekken. En als je ze eenmaal gezien hebt, zal je ze nooit meer vergeten. Een zeemeermin heeft zelfs een vriendschap met hen gesloten. Ze komt regelmatig op bezoek.

Weetje:

Onder zeemeerminnen wordt gezegd dat de zee-eenhoorns tijdens de nacht aan land gaan.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Onze bestsellers

Schleich Eenhoorn merrie 70570
13,26 €
Top merken