schleich ® Elementa Water Eenhoorn Mare 70757
NIEUW

schleich ® Elementa Water Eenhoorn Mare 70757


Variant:
  • schleich ® Elementa Fire Unicorn Stallion 70756
  • schleich ® Elementa Water Eenhoorn Mare 70757

Prijs
15,21 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A377591

EAN: 4059433667010

schleich ® Elementa Water Eenhoorn Mare 70757
Deze tekst is automatisch vertaald.
Product details:
  • Leeftijd: 5 jaar en ouder
  • Goedmoedig en vriendelijk kijkt de Elementa Water Unicorn merrie uit haar mooie donkere ogen terwijl ze sierlijk in draf vertrekt.
  • Waar wil ze heen? Haar glinsterende hoorn fonkelt samen met haar blauwe bos haar in het licht en een kleine zeester houdt haar manen uit haar betoverende gezicht.
  • Veel glitter en een paar glinsterende witkoppen zijn gevangen in de weelderige blauwe manen
  • Ik vraag me af of ze rechtstreeks uit de zee kwam? In ieder geval is haar prachtige staart zo betoverend als een bulderende waterval
Afmetingen en gewicht:
  • Afmetingen verpakking (lengte x breedte x hoogte): 10 x 3 x 11 cm
  • Gewicht: 0,12 kg

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Onze bestsellers

schleich ® Elementa Water Eenhoorn Mare 70757
schleich ® Elementa Water Eenhoorn Mare 70757
15,21 €