schleich ® Flatland Gorilla Familie 42601
NIEUW

schleich ® Flatland Gorilla Familie 42601


14,99 €
Prijs
14,04 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A377479

EAN: 4059433654010

schleich ® Flatland Gorilla Familie 42601
Deze tekst is automatisch vertaald.
Productgegevens:
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
  • Leunend op haar armen staat de gorillamoeder bij haar kleintjes en houdt goed in de gaten dat er niets gebeurt.
  • Een van de babygorilla's is waarschijnlijk nog een beetje moe. Het zit op de grond en kijkt slaperig om zich heen. Misschien doet hij een dutje.
  • Zijn broertje is veel actiever: het probeert op te staan, kruipt op handen en voeten door de jungle of klimt zelfs op de rug van zijn moeder.
  • Zo veelzijdig kun je spelen met deze levensechte laaglandgorillafamilie. Misschien groeien de schattige baby's wel op tot grote gorilla's in de kinderkamer?
Afmetingen en gewicht:
  • Afmetingen verpakking (lengte x breedte x hoogte): 13,6 x 5,8 x 19,2 cm
  • Gewicht: 0,09 kg

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Onze bestsellers

schleich ® Flatland Gorilla Familie 42601
schleich ® Flatland Gorilla Familie 42601
14,99 €
14,04 €