Schleich Jaguar 14769
Momenteel uitverkocht

Schleich Jaguar 14769

 • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
 • Gratis levering vanaf 40,00 €
6,21 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A205933

Schleich Jaguar 14769
Van alle roofdieren heeft de jaguar het meest krachtige gebit. Het is dubbel zo sterk als dat van een leeuw. Hij kan zelfs moeiteloos schildpadden openbreken. De jaguar is makkelijk van het luipaard te onderscheiden, want zijn bloemvormige vlekken hebben een stip in het midden.

De jaguar kan bij een maaltijd tot wel 25 kilo vlees eten.

Details:
 • Speelwereld: Wild Life
 • Afmetingen: 12 x 3,5 x 5,8 cm
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar

 • Let op
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen, die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar! Handleiding in het Duits!

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Merk

  Schleich

  Schleich - voor groot en klein

  Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!