SCHLEICH Leeuw, brullend 14726
Variant:
  • SCHLEICH Leeuw, brullend 14726
  • Schleich Leeuw 14812
  • Schleich Leeuwen welp 14813
  • Schleich Leeuwin 14825

Prijs
6,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A124442

EAN: 4005086147263

SCHLEICH Leeuw, brullend 14726
Leeuw, brullend
Artikelnummer: 14726

WILD LIFE

Leeuwen zijn de enige roofkatten, waarbij de mannelijke dieren manen habben en zich daarbij duidelijk van de vrouwtjes onderscheiden.

Hoe groter de manen van een leeuw zijn, hoe meer indruk hij maakt op indringers die in zijn gebied komen. Leeuwen zijn ook de enige, die gemeenzaam in de roedel jagen, hoewel deze opgave vaak voor de vrouwtjes is weggelegd. Aangezien zij niet zo snel zijn als een Cheetah, gebruiken ze hun kracht als roedel. Ze komen vanuit verschillende richtingen, omcirkelen hun prooi en gebruiken een verrassingseffect. Zo kunnen ze grotere hoefdieren zoals zebra's en gnoes of zelfs een buffel of zware olifant overmeesteren.

Opgelet!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: SCHLEICH Leeuw, brullend 14726
5
92 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 83
 
4 Sterren
| 7
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 1
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

SCHLEICH Leeuw, brullend 14726
SCHLEICH Leeuw, brullend 14726
6,99 €