schleich moerasmonster 70155
NIEUW
Prijs
17,06 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A377587

EAN: 4059433677514

schleich moerasmonster 70155
Deze tekst is automatisch vertaald.
Product details:
  • Leeftijd: vanaf 5 jaar
  • Let op - het moerasmonster ligt op de loer en het is niet goed om met hem kersen te eten, dat zie je meteen.
  • Zijn mond is vrij groot. Wat krijgt hij nu tussen zijn lange hoektanden? Dat kan slecht aflopen!
  • Maar het moerasmonster kan zich ook goed verdedigen met zijn stekelstaart. Eén slag ermee en de tegenstander verliest zijn verstand.
  • Bijzonder gemeen: Het moerasmonster kan zich goed verstoppen en is perfect gecamoufleerd met zijn groene schubben. Er zitten zelfs lianen op zijn rug, waardoor hij nog moeilijker te herkennen is.
  • Als je niet oppast, zal hij je verrassen in het moeras. Dan komt het uit het niets uit de donkere bouillon en hapt naar je. Dus kijk uit!
Afmetingen en gewicht:
  • Afmetingen wanneer gemonteerd (lengte x breedte x hoogte): 15,8 x 9 x 7,5 cm
  • Gewicht: 0,23 kg

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Onze bestsellers

schleich moerasmonster 70155
schleich moerasmonster 70155
17,06 €