Schleich Orka 14807
Variant:
  • SCHLEICH Potvis 14764
  • Schleich blauwe walvis14806
  • Schleich Orka 14807
  • Schleich Orka Jong 14836

Prijs
9,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A227841

EAN: 4055744020759

Schleich Orka 14807
Orka

De orka is een grote walvis en hoort tot de familie van de dolfijnen. Zijn zwart-witte kleur zorgt ervoor dat je hem altijd herkent. Dieren, die onder hem zwemmen, herkennen hem niet, omdat de wateroppervlakte net zo licht is als zijn buik. Van boven is zij door zijn zwarte rug bijna niet te onderscheiden van de bodem van de zee.

Weetje:

Orka's zwemmen lange stukken, meer dan 150 km per dag, om naar voedsel te jagen.

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Schleich Orka 14807
5
66 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 62
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 2
 
2 Sterren
| 1
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Schleich Orka 14807
Schleich Orka 14807
9,99 €