Schleich Pony Fladdergordijn 42484
Prijs
11,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 4-7 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A369043

EAN: 4059433573007

Schleich Pony Fladdergordijn 42484
Deze tekst is automatisch vertaald.
Pony's leren door het fladdergordijn hun schuwheid voor wapperende vlaggen en fladderende linten te verliezen.

Pony's leren hun verlegenheid om met vlaggen te zwaaien en linten te fladderen door het fladdergordijn te verliezen. De meeste pony's zijn er erg bang voor en springen soms zelfs abrupt opzij. Bij het werken met het fladdergordijn kan een pony rustig wennen aan de linten en eraan snuffelen.

Dingen om te weten
Door het fladdergordijn lopen is een van de belangrijkste oefeningen in de verlegenheidstraining.

Details:
  • Themawereld: Boerderij World
  • Afmetingen: ca. 9 x 5,7 x 13,7 cm
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar!

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Onze bestsellers

Schleich Pony Fladdergordijn 42484
Schleich Pony Fladdergordijn 42484
11,99 €