schleich ® Tyrannosaurus Rex 14587
NIEUW -11%
Adviesprijs
21,99 €
Prijs
19,68 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
2,31 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A396120

EAN: 4055744009419

schleich ® Tyrannosaurus Rex 14587
Deze tekst is automatisch vertaald.
Product details:
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
  • Themawereld: Schleich ® Dinosaurussen
  • De Tyrannosaurus Rex zag er zeer bedreigend uit, maar kon zijn korte voorpoten, voorzien van slechts twee klauwen, nauwelijks gebruiken, omdat ze niet eens zijn bek bereikten.
  • Met zijn bijna zeven meter en bijna dertien meter was Tyrannosaurus Rex waarschijnlijk geen goede jager, maar een aaseter die zich voedde met wat andere dieren achterlieten.
  • Hij had meer dan vijftig tanden met een lengte van meer dan 15 centimeter, maar hij gebruikte ze niet om te kauwen, alleen om te scheuren, omdat hij zijn voedsel in grote stukken doorslikte.
  • Om de dieptewaarneming bij het zoeken naar voedsel te verbeteren, werden de ogen van de Tyrannosaurus Rex naar voren gericht zodat de gezichtsvelden van beide ogen elkaar overlapten.
Afmetingen en gewicht:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 31,5 x 11,5 x 14,5 cm

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Onze bestsellers

schleich ® Tyrannosaurus Rex 14587
schleich ® Tyrannosaurus Rex 14587
Adviesprijs 21,99 €
19,68 €