Schleich Zwarte Stier 13875
Prijs 7,93 € Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-3 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A227803

Schleich Zwarte Stier 13875
Zwarte stier

Stieren zijn sinds honderden jaren het teken van Spanje. Ze kunnen meer dan 1000 kilo wegen en hebben veel spieren. Voor een stier aanvalt, waarschuwt hij door zijn lichaamshouding. Zij laat zich van de zijkant zien, om er groter uit te zien en gooit zijn hoofd heen en weer, schraapt met de hoef in de grond en brult.

Weetje:

Stieren oefenen al enkele uren na de geboorte, spelenderwijs, het aanvallen met hun hoofd.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Schleich Zwarte Stier 13875
7,93 €
Top merken