sigikid ® Rugzak Leeuw Forest
Variant:
  • sigikid ® Rugzak Fox Forest
  • sigikid ® Rugzak Leeuw Forest

Prijs
29,95 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A291881

EAN: 4001190251162

sigikid ® Rugzak Leeuw Forest
Deze tekst is automatisch vertaald.
De modern e Rugzak met de leeuw maakt indruk met zijn frisse kleurencombinatie van beige en bruin.

Door zijn grootte van ongeveer 23 x 20 x 10 cm is hij al perfect geschikt voor peuters vanaf 2 jaar. Of het nu gaat om de crèche, de kleuterschool of het gezinsuitstapje - de modern e Rucksack is altijd de ideale metgezel.
Het biedt voldoende ruimte voor een lunchbox en een drinkflesje of als alternatief uw favoriete knuffel en andere belangrijke gebruiksvoorwerpen.
Het slijtvaste polyesterweefsel is extreem robuust en vuilafstotend en vrij van chemische geuren. Door het lage gewicht, de gewatteerde riemen en de gewatteerde rug biedt de rugzak een hoge mate van comfort voor de allerkleinsten. Verstelbare schouderbanden en een extra, verstelbare borstband met clipsluiting zorgen voor een perfecte pasvorm. Dit voorkomt dat de schouderbanden eraf glijden.
Zodat de kleutertas ook gemakkelijk aan een haak kan worden bevestigd, heeft hij een breed draaghandvat. Met zijn antracietkleurige vuil- en waterafstotende oppervlak kan hij ook zonder problemen op de grond worden geplaatst. Als het echter wel vuil wordt, kun je de betoverende KITA-rugzak gewoon met een vochtige doek afvegen. Het grote hoofdcompartiment is voorzien van een soepel lopende 2-weg-rits. Het heeft een hoogwaardige voering aan de binnenkant en heeft een praktisch oogje aan de binnenkant voor het bevestigen van sleutels of andere zaken die niet verloren mogen gaan.
Verder zit in de rugzak een naam child waarop de kleine eigenaar kan worden genoteerd.

sigikid hecht bijzonder veel belang aan geselecteerde materialen en een goed doordacht Design ontwerp en blijft dus trouw aan zijn uitgangspunt: FIRST CLASS FOR KIDS! We maken de wereld van de gezinnen vanaf het begin knuffelender en kleurrijker.

productdetails:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 23 x 20 x 10 cm
  • Materiaal buiten: 100% Polyester 300D
  • Materiaal binnenin: 100% Polyester 150D
  • Reiniging: wasbaar met een vochtige doek
  • Leeftijd: vanaf 24 maanden

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: sigikid ® Rugzak Leeuw Forest
4.5
50 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 36
 
4 Sterren
| 8
 
3 Sterren
| 4
 
2 Sterren
| 1
 
1 Ster
| 1
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

sigikid ® Rugzak Leeuw Forest
sigikid ® Rugzak Leeuw Forest
29,95 €