small foot ® Horen Memo Zintuiglijk
-15%
Variant:
 • small foot ® Zintuiglijke memo
 • small foot ® Horen Memo Zintuiglijk

Adviesprijs
29,99 €
Prijs
25,44 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
4,55 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A453398

EAN: 4020972124685

small foot ® Horen Memo Zintuiglijk
Deze tekst is automatisch vertaald.
Productgegevens:
 • Leeftijd: vanaf 3 jaar
 • In dit akoestische zintuiglijke spel uit de productlijn "Sensory" is het de bedoeling om verschillen in geluid te herkennen en te benoemen door aandachtig te luisteren en identieke paren van geluiden te vinden.
 • De 16 houten dozen zijn gevuld met materialen zoals houten ballen, Metal ballen, plastic kralen of houten munten, die verschillende geluiden produceren wanneer de dozen worden geschud.
 • Met acrylglazen schijven aan de onderkant van de blikjes kan de inhoud worden gecontroleerd
 • Het spel kan alleen of met meerdere personen gespeeld worden en is bijzonder geschikt voor kinderen en mensen met een visuele beperking
 • Dankzij het uitstekende deksel zijn de houten blikjes ook bijzonder gemakkelijk vast te pakken
 • Na het spelen kunnen alle stukken worden opgeborgen in de katoenen opbergzak
 • Het zintuiglijke spel bevordert niet alleen de auditieve vaardigheden en traint het geheugen, maar belooft ook gevarieerd speelplezier dankzij de verschillende spelvarianten
 • Het kan ook als visuele memo worden gespeeld, omdat de inhoud ook in kleur van elkaar verschilt
 • Of een blikje open blijft nadat het is omgedraaid of opnieuw wordt omgedraaid, bepaalt de moeilijkheidsgraad en kan worden bepaald aan de hand van de leeftijd en vaardigheden van de kinderen
 • Een veelzijdig geheugen- en gezelschapsspel dat het gehoor en het geheugen versterkt en tegelijkertijd leuk is
Afmetingen & materiaal:
 • Gemonteerde afmetingen (diameter x hoogte): 5 x 2 cm
 • Materiaal: hout, stof, Metal l, kunststof
Waarschuwing & veiligheidsinstructies:
  Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen jonger dan drie jaar. Bevat kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden. Gevaar voor verstikking!

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

small foot

Houten speelgoed van small foot

Als ontwikkelaar van houten speelgoed is het merk small foot van Legler internationaal bekend voor motoriek en educatief speelgoed. Het bedrijf is opgericht in Noord-Duitsland. Alle speelgoed artikelen zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de educatieve behoeften van baby's, peuters en kinderen vanaf drie jaar. small foot ontwikkelt speelgoed dat veel speelplezier combineert met waardevolle leerervaringen om de persoonlijke ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Dit alles gebeurt in overeenstemming met hoge veiligheidsnormen, een oog op duurzame bosbouw en eerlijke werkgelegenheid.

De wereld leren kennen - door te grijpen, te horen, te zien en te voelen

Het houten speelgoed van small foot biedt speel- en leerplezier aan alle leeftijden, vanaf de geboorte tot een leeftijd van acht jaar.

Baby's tot een jaar
Het eerste grijpen en aftasten zijn vooral belangrijk voor baby's om vroeg in onze wereld met elkaar om te gaan. Naast kleine small foot speelbogen en knuffeldekens zijn er drie vrienden die precies weten wat belangrijk is. Het zachte schaapje Lotta, de lieve Fox Lex en het slimme geitje Ludwig helpen baby's met houten grijpdingen en fopspeenkettingen in het eerste levensjaar om zich te ontwikkelen en plezier te hebben.

Peuters tot drie jaar
Tot een leeftijd van drie jaar zijn er heel veel avonturen te beleven! Ook nemen de eisen aan motoriek toe. Dat vereist veel oefening. Met loopstoeltjes, motoriekblokken, loopwagens, eerste puzzels en nog veel meer bevorderd small foot de motoriek van peuters. Zelfstandig staan en lopen wordt zo een kinderspel. Ook kunnen peuters de fijnere motoriek oefenen door het spelen met houten blokken.

Kinderen vanaf drie jaar
De eerste stappen in de wereld zijn gemaakt! Tijd om meer betrokken te raken bij de uitdagingen van het opgroeien. Hoe werkt een horloge eigenlijk en wat zijn de cijfers? Wat zijn seizoenen? En wat zijn beroepen? Voor kinderen vanaf drie jaar biedt small foot educatief speelgoed dat alledaagse dingen begrijpelijk maakt en ze alvast door het voorschoolse tijdperk leidt.

Verantwoordelijkheid voor mens en natuur

Of het nu gaat om rammelaars, fopspeen kettingen, houten loopwagens of puzzels. small foot speelgoed biedt op elke manier een veilige en uitgebreide leerervaring. Spelen wordt dus het belangrijkste onderdeel van de ontwikkeling van jeugd en persoonlijkheid. Om deze pedagogische verantwoordelijkheid te vervullen zorgt uitgebreid kwaliteitsbeheer voor productveiligheid. Het gecertificeerde babyspeelgoed van small foot is daarom getest door TÜV Rheinland en voldoet aan veiligheidscriteria die verder gaan dan de wettelijke vereisten. Met de FSC® en ICTI certificering is het ook zeker dat de speelgoedproductie plaatsvindt door middel van duurzame bosbouw en eerlijke arbeidsomstandigheden gedurende het hele productieproces. Bovendien ondersteunt small foot MSF wereldwijd.

Onze bestsellers

small foot ® Horen Memo Zintuiglijk
small foot ® Horen Memo Zintuiglijk
Adviesprijs 29,99 €
25,44 €