Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Nu extra sparen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Teddy HERMANN ® Slangenluipaard 175 cm
Duurzaam
Variant:
  • Teddy HERMANN ® Slangenluipaard 175 cm
  • Teddy HERMANN ® Golden Retriever zittend 25 cm

Adviesprijs
28,99 €
Prijs
28,50 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A305010

EAN: 4004510919469

Teddy HERMANN ® Slangenluipaard 175 cm
Deze tekst is automatisch vertaald.
De knuffelzachte herderspuppy uit de Hermann Teddy Collectie knuffelassortiment is met liefde gemaakt van hoogwaardige materialen in hoogwaardige kwaliteit.

De schattige hond is perfect voor kinderen vanaf 0 jaar om fantasierijk te spelen en te knuffelen.

De knuffel van Teddy-Hermann combineert de eisen van zowel kinderen als ouders: dicht bij de natuur en kindvriendelijk vormgegeven en met veel liefdevolle details zeer zorgvuldig verwerkt.

Productdetails:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 30 x 13 x 27 cm.
  • Materiaal: pluche, polyester
  • Leeftijd: vanaf 0 jaar

Onderhoudsinstructies
Wasbaar op 30 graden in een zacht programma met wolwasmiddel. Draai met een maximum van 600 omwentelingen. Dan drogen we de lucht. Niet in de droger stoppen.


Over Teddy HERMANN ®
Het bedrijf Teddy-Hermann® uit het Frankische Hirschaid in Beieren is een familiebedrijf, dat zich in de vierde generatie wijdt aan het hartenonderwerp "knuffels". De natuurlijke merkknuffeldieren uit de Hermann Teddy Collectie zijn iets heel bijzonders en overtuigen niet alleen door hun liefdevolle details, maar ook door de extreem hoge kwaliteit. Al het pluche speelgoed ondergaat strenge producttests in onafhankelijke en gerenommeerde testlaboratoria.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Duurzaamheid

Duurzame materialen

Duurzame materialen omvatten enerzijds natuurlijke grondstoffen afkomstig van gecontroleerde land- en bosbouw of gecontroleerde veeteelt, maar ook kunststoffen en vezels op basis van hernieuwbare grondstoffen (b.v. suikerriet). Gecontroleerde teelt draagt bij tot de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen en vermindert de negatieve gevolgen (b.v. pesticiden) voor het milieu. Biogebaseerde kunststoffen vergen minder fossiele grondstoffen en veroorzaken minder emissies bij de productie dan conventionele kunststoffen. Er zijn ook meerdere keurmerken die producten van duurzaam materiaal kenmerken. Een voorbeeld daarvan is het FCS®-keurmerk (Forest Stewardship Council), dat een duurzame bosbouw garandeert, het merk LENZING ECOVERO, dat duurzaam viscose produceert of ook de Responsible Wool & Down Standard, die het welzijn van dieren als ook de duurzame omgang met weidegrond garandeert.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Teddy HERMANN ® Slangenluipaard 175 cm
5
17 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 16
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Teddy HERMANN ® Slangenluipaard 175 cm
Teddy HERMANN ® Slangenluipaard 175 cm
Adviesprijs 28,99 €
28,50 €