Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Nu extra sparen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Träumeland Wagon matras Brise Light 46 x 82cm (ovaal)
Duurzaam

Träumeland Wagon matras Brise Light 46 x 82cm (ovaal)


Adviesprijs
57,90 €
Prijs
57,49 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A276912

EAN: 9120018350889

Träumeland Wagon matras Brise Light 46 x 82cm (ovaal)
Deze tekst is automatisch vertaald.
Alle Träumeland baby- en kindermatrassen worden in de fabriek in Oostenrijk met grote zorg vervaardigd. Er worden alleen geselecteerde materialen gebruikt, die bijna uitsluitend afkomstig zijn uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

De ovale Brise Light wiegmatras met 3D luchtkussens van 46 x 82 cm wordt geleverd met de unieke multifunctionele hoes leep safety . Deze bestaat voor 38 % uit TENCEL™ en 62 % polyester op het oppervlak en voor 50 % uit katoen en 50 % uit polyester op de rug.
Naast de geïntegreerde vochtbeschermingsfunctie bevat de matrashoes ook de natuurlijke vezel TENCEL™ die transpiratie voorkomt.

Productgegevens:
  • Afmetingen: breedte x lengte x lengte x hoogte 50 x 100 x 6 cm
  • Matraskern: Koudschuim van hoge tiger kwaliteit
  • Met verticale luchtkanalen voor een goede ventilatie
  • Matrashoes: 100 % katoen
  • Antimoon & vervuilende stoffen getest
  • Doorlaatbaar voor de lucht
  • Wasbaar tot 60 °C.
  • Geschikt voor de droger
  • Hoes met rits
  • Geïntegreerde vochtbescherming
  • Geschikt voor mensen met een allergie
  • Getest op schadelijke stoffen volgens OEKO-TEX klasse 1 voor baby's.

Vragen en antwoorden

De keuze uit zulke verschillende modellen maakt de beslissing niet eenvoudig. Daarom bieden wij een puntensysteem dat een snelle en veilige oriëntatie door middel van ons babymatrasprogramma mogelijk maakt: hoe hoger de kwaliteitspunten van een matras zijn, des te hoger is de kwaliteit tiger . In principe is het noodzakelijk om een aantal factoren in overweging te nemen en hun eigen belang te controleren: Een goede ventilatie, het materiaal en de extra functies.
  • Welke hoes moet ik kiezen voor mijn matrassen?
Meer informatie vindt u op: www.traeumeland.com/DE/matratzenbezug

  • Welke kern moet ik kiezen voor mijn matras?
Gedetailleerde informatie op: www.traeumeland.com/DE/matratzenkern

materiële omstandigheden
  • Mijn gekochte babymatras ruikt....
Nieuwe matraskernen kunnen soms een nieuwe geur hebben die door de verpakking niet volledig kan ontsnappen. De geur is onschadelijk voor de baby en verdwijnt na twee tot vier weken. Idealiter moet u de babymatras ventileren voordat u hem voor het eerst buiten gebruikt, maar zorg ervoor dat de babymatras niet nat wordt of direct in de zon staat. Al onze matrassen zijn door onafhankelijke testinstituten meerdere malen getest op schadelijke stoffen en zijn uitstekend geschikt voor gebruik in het babybed.

  • De kern van de babymatras is plotseling geel - wat moet ik doen?
Maak je geen zorgen - een gele matraskern is volledig onschadelijk. Elk schuim wordt gelig bij blootstelling aan zonlicht of kunstlicht. Dit is volledig onschadelijk en geenszins gevaarlijk of schadelijk voor uw baby.

  • Mijn babymatras heeft plotseling een holte...
De hoezen van de babymatras zijn aan de binnenzijde doorgestikt met een fleece. Dit vlies verliest bij het eerste gebruik wat van zijn omvang. Als uw kind altijd op dezelfde plek op de matras slaapt, kan het lijken alsof het een holle matras is, omdat het hoofd op bepaalde punten op de matras rust. Als u uw kind op verschillende delen van de matras plaatst, of als het kind later meer op de babymatras beweegt, wordt de fleece op de volledige hoes samengeperst en verdwijnt de "holte" weer. Deze compressie van de hoes is geen nadeel voor uw kind.

  • Is de matraskern ook wasbaar?
Nee. Träumeland gebruikt voor de productie een lijm op waterbasis, de afzonderlijke onderdelen zouden loslaten.

eisen inzake vochtbescherming

  • Heb ik een extra ondersteuning nodig voor de geïntegreerde vochtbescherming in de afdekking?
Voor babymatrassen met "slaap Träumeland safety " of "slaapdroge" hoezen heeft u geen extra kussen nodig om u te beschermen tegen vocht, mits de baby een luier draagt.
Deze hoezen hebben de vochtbeschermingsfunctie geïntegreerd in de matrastijk. Extra vochtbeschermende pads stoppen niet alleen het vochtgehalte, maar ook de ventilatie en moeten daarom niet worden gebruikt.

  • Wanneer kan ik een luchtdichte vochtbeschermende laag gaan gebruiken?
Wij raden u aan om alleen waterdichte of luchtdichte vochtbeschermende pads te gebruiken wanneer uw kind schoon is. Vermijd de eerste twee jaar van uw leven luchtdichte materialen in het kinderbedje. Voor deze leeftijd beschermen de Träumeland matrasovertrekken "slaap safety " en "slaap fresh " de matraskern voldoende.

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Milieuvriendelijke productie

Ondernemingen met een milieuvriendelijke productie zijn fabrikanten die zich bewust zijn van hun ecologische verantwoordelijkheid en daarnaar handelen. De nadruk van deze ondernemingen ligt op de productie van hoogwaardige en duurzame producten. Dit omvat niet alleen de aankoop van duurzame grondstoffen, maar ook het toezicht op de optimalisering van de productieprocessen. Het doel is hulpbronnen zo efficiënt mogelijk te gebruiken en negatieve milieueffecten te vermijden. Er bestaan ook een aantal keurmerken die producten met milieuvriendelijke productie kenmerken. Hier behoren onder andere het Nordic Swan label, de Green Button of het bluesign toe.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Träumeland Wagon matras Brise Light 46 x 82cm (ovaal)
5
17 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 16
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Träumeland Wagon matras Brise Light 46 x 82cm (ovaal)
Träumeland Wagon matras Brise Light 46 x 82cm (ovaal)
Adviesprijs 57,90 €
57,49 €