Veerse inlegzool voor baby's grijs
Prijs
79,95 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A298891

EAN: 0857997007754

Veerse inlegzool voor baby's grijs
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het VEER-zitje voor kleine kinderen kan eenvoudig op de standaardstoel van de Cruiser worden geplaatst en biedt gewatteerd comfort en ondersteuning.

Het is ontworpen voor kinderen vanaf ongeveer 6 maanden (zodra het kind zelfstandig kan zitten) en met een gewicht tot 15 kg.
Voor meer veiligheid is het zitje voorzien van een 5-puntsgordel. De uiterst comfortabele zitting en hoofdsteun zijn gestoffeerd en bekleed met een zachte stof. Verborgen magneten op de zijvleugels zorgen ervoor dat het zitelement stevig tegen de zijwanden van de cruiser zit.

Er kunnen twee zitjes tegelijk worden gebruikt (één op elke zitplaats). De Cruiser kan ook worden opgeklapt met behulp van een stoelinzetstuk. De zitelementen kunnen ook worden gebruikt in combinatie met de verstelbare VEER-zonneschermen.

Productdetails:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 11 x 12,5 x 19,5 cm
  • Gewicht van het product: 1.320 kg
  • Geschikt voor de Veer Cruiser handkar
  • Leeftijd: van ongeveer 6 maanden tot ongeveer 15 kg

Accessoires

Prijs
59,95 €
Prijs
49,95 €
Prijs
99,95 €
Prijs
24,76 €
Prijs
40,50 €
Prijs
22,17 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

Veerse inlegzool voor baby's grijs
Veerse inlegzool voor baby's grijs
79,95 €