15% korting in de Sale 🚨
15% korting in de Sale 🚨
Nu ontdekken
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
vujo Frischling Bodylotion 200 ml
NIEUW Duurzaam
vujo Frischling Bodylotion 200 ml
Prijs
9,99 €
(49,95 € / 1L)
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A453036

EAN: 4039693100229

vujo Frischling Bodylotion 200 ml
Deze tekst is automatisch vertaald.
Productgegevens:
  • De zachte verzorging voor pure nabijheid van je baby
  • De zachte vujo Frischling bodylotion voor baby's verzorgt de gevoelige babyhuid en helpt ook bij bijzonder droge lichaamsdelen.
  • Hij wordt snel opgenomen, plakt niet en laat de huid zacht aanvoelen
  • Met hydraterende biologische aloë vera, kostbare amandelolie en rijke tiger biologische sheaboter
  • Aanbevolen door dermatologen

Ingrediënten:
  • Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Olie, Pentylene Glycol, Butyrospermum Parkii Boter*, Glycerine, Polyglyceryl-3 Dicitraat/Stearaat, Cetyl Alcohol, Xanthaangom, Levulinezuur, Tocoferol, Natriumstearoylglutamaat, Natriumlevulinaat, Helianthus Annuuszaadolie*, Natriumhydroxide, Aloë Barb aden sis Bladsap Powder *, Bisabolol**
    * van gecertificeerde biologische landbouw
    ** van candeiahout

Bewaar- en onderhoudsinstructies:
  • Breng een voldoende hoeveelheid aan op de palm van je hand en verdeel met ronddraaiende bewegingen over de huid van je baby. vujo Frischling Baby Body Lotion is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige babyhuid, is huidneutraal en ondersteunt de natuurlijke ontwikkeling van de beschermende barrière van de huid. Geschikt vanaf het allereerste begin voor de dagelijkse verzorging van de normale, gevoelige tot neurodermitis-gevoelige huid.

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Natuurlijke ingrediënten

Natuurlijke ingrediënten omvatten grondstoffen afkomstig van gecontroleerde biologische teelt of veeteelt. Deze staan vaak in voedsel en cosmetica bekend als "biologische producten". Biologisch geteelde grondstoffen bevatten vaak minder verontreinigende stoffen dan producten van conventionele teelt. De geringere vervuiling komt niet alleen de mensen, maar natuurlijk ook het milieu ten goede. De gecontroleerde biologische veeteelt ziet ook af van het gebruik van pesticiden en beschermt daardoor ook het welzijn van de dieren. In het geval van levensmiddelen garanderen het EU-bio keurmerk (euro-blad op groene achtergrond) of het Duitse bio keurmerk (zeshoekig teken) dat ten minste 95% van de inhoud van een product aan deze criteria voldoet. Bij cosmetische producten bijvoorbeeld worden deze producten voorzien van het BDIH-keurmerk als het om biologische cosmetica gaat.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

vujo Frischling Bodylotion 200 ml
vujo Frischling Bodylotion 200 ml
9,99 €
(49,95 € / 1L)