VULLI Sophie la Girafe® Splash and Surf Pyramide

VULLI Sophie la Girafe® Splash and Surf Pyramide


Adviesprijs
29,99 €
Prijs
23,78 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
6,21 €-21%
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A280660

EAN: 3056565234234

VULLI Sophie la Girafe® Splash and Surf Pyramide
Met de piramide heeft je baby veel leuke manieren om te spelen tijdens het badderen.

Vier zeedieren in vrolijke, heldere kleuren worden op de surfplank samengevoegd om een piramide te vormen. Het bevordert de behendigheid en fijne motoriek evenals het logische denken van jouw baby. De grappige dieren die op het water zwemmen zijn gemakkelijk vast te houden dankzij hun ronde vormen. De surfplank als voet van de piramide kan eenvoudig en veilig worden bevestigd aan de rand van het bad met twee zuignappen.

Details:
  • Afmetingen: ca. 21 x 17 x 10 cm
  • Reiniging: Met een vochtige doek te reinigen
  • Leeftijd: vanaf 8 maanden
Let op!
Alleen te gebruiken in ondiep water onder toezicht van een volwassene. De details en de kleuren kunnen afwijken! Niet steriliseren. Niet geschikt voor de vaatwasser Wij raden aan de buitenkant van het speelgoed te reinigen met zeepwater en een vochtige doek. Geen hoge temperatuur sterilisatie.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

VULLI Sophie la Girafe® Splash and Surf Pyramide
Adviesprijs 29,99 €
23,78 €