Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

Zapf Creation Baby Annabell Little Lieve koets & pony
NIEUW
Momenteel uitverkocht

Zapf Creation Baby Annabell Little Lieve koets & pony


Adviesprijs
74,99 €
Prijs
72,66 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A362105

EAN: 4001167707210

Zapf Creation Baby Annabell Little Lieve koets & pony
Deze tekst is automatisch vertaald.
Product details:
 • Leeftijd: vanaf 12 maanden
 • Tuig de roze pony op, kleine majesteit wil een koetsrit maken door de kinderkamer!
 • De 1 pk aandrijving in paardvorm heeft een koninklijk hoofdstel met een fonkelende kroonafwerking
 • Hij kan met het paardentuig aan de wagen worden vastgemaakt en speels door het koninkrijk worden getrokken.
 • De koninklijke wagen kan ook worden bestuurd als een poppenwagen met behulp van de duwbeugel
 • De hoogte van de duwbeugel is 58 cm, maar hij kan ook worden verwijderd en opgeborgen op de wagen zelf.
 • Zodra de wagen in beweging komt, lichten de twee kronen vooraan op.
 • De roze koets met roze dak en roze wielen is versierd met golden ornamenten.
 • Terwijl het lieve prinsesje het zich gemakkelijk maakt op de witte zitting, kan haar vriendin Little Annabell, de kikker uit de fontein of een schatkist een extra plaatsje vinden achter de rugleuning.
 • Batterijen vereist (niet inbegrepen)
 • Het spelen met pop en toebehoren stimuleert kinderen vanaf één jaar tot (rol)spel en geeft de eerste aanzetten tot het ontwikkelen van empathie en verantwoordelijkheidsgevoel.
Afmetingen en gewicht:
 • Afmetingen verpakking (lengte x breedte x hoogte): 15 x 38 x 39 cm
 • Gewicht: 1,33 kg
Materiaal en verzorging:
 • PP 78%, ABS 2%, PVC 7%, ijzer 2%, elektronica 1%, fleece 5%, Cotton 5%.

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Zapf

Zapf vervult meisjesdromen!

Al meer dan 80 jaar zijn de poppen van Zapf de beste vriend van vele kindjes.

Poppen staan al tientallen jaren bovenaan het verlanglijstje van kleine meisjes. Dit maakt ons natuurlijk blij en spoort ons aan om ervoor te zorgen dat onze poppen geweldige speelkameraden en trouwe vrienden blijven voor kleine meisjes over de hele wereld.

De bekendste ZAPF CREATION® producten

De grote doorbraak kwam begin jaren '90 met de pop BABY born®, die nog steeds razend populair is. Regelmatig verschijnen er nieuwe uitgaven van deze pop, en het model is bijzonder levensecht. BABY born® kan bijvoorbeeld op veel verschillende manieren bewegen en kan ook geluiden maken. Ideaal voor kleine poppenmoeders. Naast BABY born® is BABY Annabell® een van de bekendste en populairste babypoppen. Voor beide modellen zijn er niet alleen steeds weer nieuwe edities, maar ook een breed scala aan accessoires. Dit varieert van extra kleding tot poppenwagen of poppenmeubels. Zo kunnen kinderen hun eigen speelideeën realiseren en zelfs iets nieuws leren. Want de Zapf poppen vertellen hun kleine baasjes luidkeels of ze iets missen. Dan moeten ze de fles geven of op een andere manier voor BABY Annabell® zorgen. Zo leren kinderen al op jonge leeftijd hun verantwoordelijkheid te nemen. ZAPF CREATION® onderscheidt zich ook door het gebruik van hoogwaardige materialen met een zeer laag gehalte aan schadelijke stoffen. Dit is belangrijk omdat vaak zelfs zeer jonge kinderen met poppen spelen en ze in hun mond stoppen. Ouders hoeven zich dus geen zorgen te maken over hun gezondheid. Vanwege de kleine onderdelen is echter voorzichtigheid geboden voor kinderen onder de drie jaar. Al met al is het Zapf® assortiment overzichtelijk, maar van zeer hoge kwaliteit en voor kleine poppenmoeders of poppenvaders is er altijd wel iets nieuws te ontdekken.

Onze bestsellers